ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Ευρήματα σοκ μετά τον θάνατο της 26χρονης

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη μυστήρια υπόθεση, όπου μία 26χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα.
Φολέγανδρος: Ευρήματα σοκ μετά τον θάνατο της 26χρονης

Φολέγανδρος: Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη μυστήρια υπόθεση, όπου μία 26χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα.

Μετά τον εντοπισμό του νεαρού από ζευγάρι στον δρόμο, να περπατά με μαγιό… κουτσαίνοντας, στις 23:55, άλλος μάρτυρας τον είδε αργότερα να επιχειρεί να μπει σε σπίτι στην περιοχή Αμπέλι, κοντά στην παραλία Λυγαριά όπου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη.

Φορούσε μαγιό είχε τραύματα στην πλάτη και κούτσαινε. Τα τζάμια του σπιτιού βρέθηκαν σπασμένα και κηλίδες αίματος κοντά σε αυτά.

Επίσης, μαρτυρίες από το οικείο περιβάλλον του 30χρονου αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο άνδρας είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ενώ μάρτυρες που είχαν δει το ζευγάρι στη χώρα της Φολεγάνδρου, αναφέρουν πως ο 30χρονος ήταν απότομος και άκομψος στην συμπεριφορά του απέναντι στην σύντροφό του.

Στο μεταξύ, εντοπίστηκε από τις Αρχές ο 30χρονος φίλος της κοπέλας, που βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς.

Ο άνδρας ήταν αγνοούμενος για περισσότερο από ένα 24ωρο, ενώ τα ίχνη του βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (17/07).


 

Διαβάστε ακόμη:

Ο Άρης τον θέλει, αν θέλει και ο Αρίμπας, το deal θα γίνει

Κορονοϊός: 2.562 νέα κρούσματα και 7 νέοι θάνατοι

Τούνη – Αλεξάνδρου το… φωνάζουν! Μαζί διακοπές!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Ευρήματα σοκ μετά τον θάνατο της 26χρονης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.