ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Η 26χρονη φοβόταν ότι παρακολουθεί το κινητό της ο δολοφόνος

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με πολλές λεπτομέρειες στη δολοφονία της άτυχης νεαρής κοπέλας από τον σύντροφό της.
Φολέγανδρος: Η 26χρονη φοβόταν ότι παρακολουθεί το κινητό της ο δολοφόνος

Φολέγανδρος: Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε με πολλές λεπτομέρειες στη δολοφονία της άτυχης νεαρής κοπέλας από τον σύντροφό της.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Η Γαρυφαλλιά είχε υποψίες ότι ο δράστης παρακολουθούσε το κινητό της και τα μηνύματά της. Τους φόβους μάλιστα αυτούς μοιράστηκε με τη μητέρα της», όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Επίσης τόνισε: «Το τι έχει διαπιστώσει η αστυνομία, το τι έχει διαπιστωθεί επιστημονικά από την ιατροδικαστική έκθεση, από το DNA, τα αποτυπώματα θα το πληροφορηθούμε όταν θα έχουμε στα χέρια μας την δικογραφία.

Η προανάκριση, διαδικαστικά, δεν έχει τελειώσει. Δυο αξιωματικοί του τμήματος διώξεως εγκλημάτων κατά της ζωής πήγαν στη Φολέγανδρο για να ολοκληρώσουν την δικογραφία.

Προβλέπω ποια θα είναι η ποινική δίωξη, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η ποινή είναι ισόβια κάθειρξη.

Μετά την παρουσία του κατηγορούμενου ενώπιον του εισαγγελέα, θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. Σε αυτό το στάδιο έχει πρόσβαση στη δικογραφία μόνο ο κατηγορούμενος και η υπεράσπισή του.

Γνωρίζω τους γονείς της κοπέλας επειδή ο πατέρας μου είναι από το Βέλο Κορινθίας, με τον πατέρα της γνωριζόμαστε παιδιόθεν. Πρόκειται για μια από τις αξιοπρεπέστερες οικογένειες.

Επικοινώνησα με τον πατέρα της τα μεσάνυχτα και μου είπε με λυγμούς ότι θέλει να αναλάβω την υπεράσπιση.

Μίλησα πριν λίγο με τη μητέρα και μου έδωσε δύο πληροφορίες. Μου είπε ότι η γνωριμία της Γαρυφαλλιάς ήταν περίπου 1 χρόνο, εξελίχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα το τελευταίο διάστημα. Δεν έχουν γνωρίσει τον 30χρονο.

Μου είπαν ότι είχαν μάθει πως είναι από καλή οικογένεια, ότι είχε σπουδάσει πληροφορική. Το τελευταίο διάστημα όμως υπήρχε μια ανησυχία της Γαρυφαλλιάς. Ρώτησε τη μητέρα της αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο

Αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της κοπέλας και μετά από έρευνα της μητέρας διαπίστωσε ότι είναι εφικτό.

«Ήταν καταβεβλημένη η μητέρα και μου είπε πως θα ήθελε να έχουμε μια συζήτηση οι δυο μας»

 

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ: Κλειδώνει η μεγάλη επιστροφή!

Φολέγανδρος: Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 30χρονος 

Survivor: Εκνευρίστηκε ο Σάκης Κατσούλης – Δείτε με ποιους τα έβαλε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Η 26χρονη φοβόταν ότι παρακολουθεί το κινητό της ο δολοφόνος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.