ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Μια γυναίκα οδήγησε στην σύλληψη του 30χρονου που πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς

Όπως γράψαμε Φολέγανδρος: Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τον θάνατο της 26χρονης.
Φολέγανδρος: Μια γυναίκα οδήγησε στην σύλληψη του 30χρονου που πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς

Όπως γράψαμε Φολέγανδρος: Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τον θάνατο της 26χρονης.

Φολέγανδρος: Στα νεότερα της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει το νησί, μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο και ήταν παρατηρητική οδήγησε στην σύλληψη του 30χρονου.

Ο τελευταίος ήταν κρυμμένος σε μία βραχώδη περιοχή και η ΕΛ.ΑΣ, πήγε εκεί και πραγματοποίησε την σύλληψη του. Εκεί που βρέθηκε και η σωρός της άτυχης Γαρυφαλλίας.

Η οικογένεια της την ίδια ώρα ζητά να μάθει από τον φίλο της, υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε νεκρή, ενώ περιμένει και με αγωνία την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στην όλη τραγωδία.

ο 30χρονος όταν τελικά συνελήφθη χθες το βράδυ φαίνεται να είπε στην ελληνική αστυνομία: «παιδιά τι έκανα, ήταν η κακιά στιγμή». Ενώ στην συνέχεια τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις επόμενες ώρες θα πάρουν το το διαβιβαστικό του Λιμενικού Σώματος, καθώς και τα στοιχεία που υπάρχουν από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη κοπέλα.

Έτσι θα προσπαθήσουν να… ξετυλίξουν, τι ακριβώς έγινε με το όλο περιστατικό. Πάντως οι αρχές αρχικά πιστεύουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Επειδή βρήκαν το αυτοκίνητο της ίδιας και του φίλου της και σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της.

Το τελευταίο αφαιρέθηκε με βίαιο τρόπο, ακόμα βρήκαν ένα σκουλαρίκι, κηλίδες αίματος, καθώς και ένα τσαντάκι που είχε μέσα την ταυτότητα του 30χρονου.

Η δήμαρχος του νησιού Ευθαλία Παπαδοπούλου τηλεφώνησε στην αστυνομία. Μία κάτοικος του νησιού περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο που βρέθηκε πνιγμένη η κοπέλα και καθόταν εκεί δίπλα ο φίλος της και τον αναγνώρισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μύκονος: Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες για τα μέτρα – Κίνδυνος για lockdown σε ακόμη πέντε περιοχές

Σανς – Μπακς 119-123: Έκανε το μπρέικ το Μιλγουόκι – Μία νίκη μακριά από τον τίτλο ο άπιαστος Αντετοκούνμπο!

Σαν Σήμερα: H τελευταία… παράσταση του Πελέ με την Εθνική Βραζιλίας (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Μια γυναίκα οδήγησε στην σύλληψη του 30χρονου που πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.