ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φον Ντερ Λάιεν: Δύο δισ. ευρώ στην Ελλάδα για επιχειρήσεις και εργαζόμενους!

Από σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 η Ελλάδα θα έχει πρόσβαση σε 2 δισ. ευρώ του προγράμματος SURE το οποίο θα βοηθήσει επιχειρήσεις, αλλά και εργαζομένους που επλήγησαν από την πανδημία, αποκάλυψε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.
Φον Ντερ Λάιεν: Δύο δισ. ευρώ στην Ελλάδα  για επιχειρήσεις και εργαζόμενους!

Από σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 η Ελλάδα θα έχει πρόσβαση σε 2 δισ. ευρώ του προγράμματος SURE το οποίο θα βοηθήσει επιχειρήσεις, αλλά και εργαζομένους που επλήγησαν από την πανδημία, αποκάλυψε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Έχω καλά νέα για την Ελλάδα. Από αύριο η Ελλάδα θα έχει πρόσβαση σε 2 δισ. ευρώ από τον μηχανισμό SURE. Συνολικά θα έχει πρόσβαση σε 2,7 δισ. ευρώ. Είναι πολλά χρήματα για καλό σκοπό. Στόχος είναι να πεις στις υγιείς οι εταιρείες να κρατήσουν το εργατικό δυναμικό στην εταιρεία, να μην τους απολύσουν και θα επιχορηγήσουμε μέρος του μισθού εάν δεν έχουν αρκετή δουλειά» δήλωσε χθες η πρόεδρος της Κομισιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύψας: «Lockdown μέχρι την Άνοιξη!»

Αναφορικά με την εκταμίευση των χρημάτων του ΝextGenerationEU η κ. φον Ντερ Λάιεν επισήμανε ότι «η Ελλάδα έχει πρόσβαση στο ταμείο ανάκαμψης, αυτό που ονομάζουμε NEXTGENERATION EU, συνολικά σε 31 δισ. ευρώ. Είναι πραγματικά σημαντικό για την Ελλάδα αλλά επίσης για τα υπόλοιπα 26 κράτη μέλη».

«Έχουμε λοιπόν μία ευρεία λίστα εμβολίων, πολλούς διαφορετικούς υποψηφίους και είμαι πεπεισμένη ότι ορισμένα από αυτά θα είναι αποτελεσματικά εμβόλια. Περνάμε δύσκολα τώρα, πρέπει να έχουμε υπομονή, πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες, αλλά υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ», τόνισε η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φον Ντερ Λάιεν: Δύο δισ. ευρώ στην Ελλάδα για επιχειρήσεις και εργαζόμενους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.