ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονικές πυρκαγιές: Η επόμενη μέρα

Τι θα συμβεί από δω και πέρα
Φονικές πυρκαγιές: Η επόμενη μέρα

Πέντε σημεία δράσης ενεργοποιούνται άμεσα όπως γνωστοποιήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο που κάλεσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ξεκινήσουν να ανακουφίζονται άμεσα οι πληγέντες.

Πιο αναλυτικά το υπουργικό συμβούλιο μετά την πολύωρη συνεδρίαση του αποφάσισε την επέκταση των μικτών περιπολιών τόσο της αστυνομίας όσο και της πυροσβεστικής αλλά και του στρατού, ενώ αποφασίστηκε επίσης και η δημιουργία ενός σχεδίου αντιμετώπισης των οικιστικών στρεβλώσεων.


Αξίζει ακόμα να σημειωθεί, πώς θα εκσυγχρονιστεί άμεσα η πολιτική προστασία αλλά και θα υλοποιηθούν τάχιστα τα μέτρα ανακούφισης που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ενώ συνεχίζονται και οι έλεγχοι Αλλά και οι εργασίες αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές.

Μάλιστα κλιμάκια μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών έχει διενεργήσει περί τις 3.236 αυτοψίες , ενώ 908 κτίσματα έχουν κριθεί μη κατοικήσιμα.


Αναφορικά με την ηλεκτροδότηση, έχει επανέλθει σε 3.700 καταναλωτές,από τις 7.500 περίπου που έμειναν δίχως ρεύμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φονικές πυρκαγιές: Η επόμενη μέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.