×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φονικές Πυρκαγιές: Συγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν μήνυση κατά Δούρου, Ψινάκη & Καπάκη


Sportime Team

Φονικές Πυρκαγιές: Συγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν μήνυση κατά Δούρου, Ψινάκη & Καπάκη


Μήνυση κατέθεσαν οι συγγενείς θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου κατά των Δούρου, Ψινάκη & Καπάκη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, των υπευθύνων γραφείων Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Μαραθώνος, των αρμόδιων και υπευθύνων αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής, αρμόδιων και υπεύθυνων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για την περιοχή της ανατολικής αττικής και κατά παντός υπευθύνου για τα τραγικά συμβάντα.

Στην εν λόγω αναφορά, οι συγγενείς ζητούν να διωχθούν ποινικά, οι υπεύθυνοι για τα αδικήματα της κατά συρροή κακουργηματικής έκθεσης, της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας, του εμπρησμού δάσους από αμέλεια, των σωματικών βλαβών και ότι αλλά αδικήματα προκύψουν από την έρευνα.

Τέλος να σημειωθεί πως η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε από τον δικηγόρο Αντώνη Φούσσα, ο οποίος εκπροσωπεί τρεις συγγενείς δυο θυμάτων, οι οποίοι έχασαν τον σύζυγο, πατέρα και τη μητέρα τους.Τελευταία Νέα