ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονικές Πυρκαγιές: Συγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν μήνυση κατά Δούρου, Ψινάκη & Καπάκη

Στην μήνυση περιγράφεται όλο το ιστορικό της υπόθεσης
Φονικές Πυρκαγιές: Συγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν μήνυση κατά Δούρου, Ψινάκη & Καπάκη

Μήνυση κατέθεσαν οι συγγενείς θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου κατά των Δούρου, Ψινάκη & Καπάκη, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, των υπευθύνων γραφείων Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Μαραθώνος, των αρμόδιων και υπευθύνων αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής, αρμόδιων και υπεύθυνων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για την περιοχή της ανατολικής αττικής και κατά παντός υπευθύνου για τα τραγικά συμβάντα.

Στην εν λόγω αναφορά, οι συγγενείς ζητούν να διωχθούν ποινικά, οι υπεύθυνοι για τα αδικήματα της κατά συρροή κακουργηματικής έκθεσης, της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας, του εμπρησμού δάσους από αμέλεια, των σωματικών βλαβών και ότι αλλά αδικήματα προκύψουν από την έρευνα.

Τέλος να σημειωθεί πως η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε από τον δικηγόρο Αντώνη Φούσσα, ο οποίος εκπροσωπεί τρεις συγγενείς δυο θυμάτων, οι οποίοι έχασαν τον σύζυγο, πατέρα και τη μητέρα τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φονικές Πυρκαγιές: Συγγενείς των θυμάτων κατέθεσαν μήνυση κατά Δούρου, Ψινάκη & Καπάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.