ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονικό στα Ανώγεια: «Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου – Ζω μια κόλαση»

Διαφορετικές εκδοχές για το διπλό φονικό στα Ανώγεια το βράδυ του Σαββάτου δίνουν οι εμπλεκόμενες πλευρές. Μέσα από τα κρατητήρια ο 29χρονος καθ’ ομολογία δράστης και γιος ενός από τα θύματα, του Λευτέρη Καλομοίρη από τα Ανώγεια, αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 τις σκέψεις του για το ποιος ξεκίνησε τον καβγά, ποιος χτύπησε πρώτος και ποιος πυροβόλησε...
Φονικό στα Ανώγεια: «Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου – Ζω μια κόλαση»

Διαφορετικές εκδοχές για το διπλό φονικό στα Ανώγεια το βράδυ του Σαββάτου δίνουν οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Μέσα από τα κρατητήρια ο 29χρονος καθ’ ομολογία δράστης και γιος ενός από τα θύματα, του Λευτέρη Καλομοίρη από τα Ανώγεια, αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 τις σκέψεις του για το ποιος ξεκίνησε τον καβγά, ποιος χτύπησε πρώτος και ποιος πυροβόλησε ποιον.

«Η ζωή μου είναι πια κόλαση», είπε. «Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Τη στιγμή που εγώ ήμουν στην Αστυνομία, τον πατέρα μου τον κατεβάζανε στον τάφο. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό, θα ευχόμουν τέτοιο πράγμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βεντέτα στα Ανώγεια: Σοκάρει ο 29χρονος – Όλη η δικογραφία

Οι συγγενείς του άλλου θύματος, του Γιώργου Ξυλούρη επιμένουν ότι όλα ξεκίνησαν από τον γιο του Λευτέρη Καλομοίρη που, τελικά, σκότωσε τον 30χρονο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φονικό στα Ανώγεια: «Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου – Ζω μια κόλαση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.