ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Food Pass – Super Market Pass: Ανατροπή – Σε δόσεις των 50 ευρώ το επίδομα – Οι δικαιούχοι

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 αναμένεται να δοθεί το νέο voucher - food pass- για αγορά τροφίμων στα σούπερ μάρκετ για τα ευάλωτα νοικοκυριά.
Food Pass – Super Market Pass: Ανατροπή – Σε δόσεις των 50 ευρώ το επίδομα – Οι δικαιούχοι

Food Pass – Super Market Pass: Ήδη από τον Νοέμβριο κυκλοφορούσε το σενάριο πως μετά την επιταγή ακρίβειας έρχεται το food pass για τα σούπερ μάρκετ, κάτι που τελικά γίνεται πραγματικότητα!

Την ώρα λοιπόν που το 70% του οικογενειακού εισοδήματος πάει για ενοίκια, λογαριασμούς και φόρους, η Κυβέρνηση σκοπεύει να βαφτίσει ως «ενίσχυση» το νέο voucher, ως έκτακτο μέτρο στήριξης από 1η Ιανουαρίου και έπειτα.

Πρόκειται λοιπόν για τη νέα μηνιαία η τριμηνιαία «επιταγή» ακρίβειας που θα λαμβάνεται ως άυλη ψηφιακή κάρτα ύψους μέχρι 50 ευρώ τον μήνα, μόνο για ευάλωτους με βάση αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια για όσο παραμένει σε υψηλά επίπεδα ο πληθωρισμός.

Κάπου εδώ βέβαια να σημειωθεί πως ο Άδωνις Γεωργιάδης πανηγυρίζει που έπεσε μισή μονάδα ο πληθωρισμός, ενώ οι πολίτες ζουν εφιάλτη με τα ψώνια του σούπερμαρκετ. ε

Έτσι λοιπόν η νέα… βοήθεια σχεδιάζεται να συνδεθεί μόνο με τις ανάγκες διατροφής ή κάποιων βασικών ειδών διαβίωσης, για τους πρώτους μήνες του 2023.

4 – 5 μήνες πριν τις εκλογές η Ελληνική κυβέρνηση προχωράει σε «οργασμό» επικοινωνιακών επιδομάτων για τα μάτια του κόσμου, δήθεν για να δείξει το κοινωνικό και «ανθρώπινο» πρόσωπό της…

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Την ίδια στιγμή οι αυξήσεις σε βασικά αγαθά όπως τρόφιμα και ενέργεια είναι πολλαπλάσιες των όποιων «ψίχουλων» μοιραστούν…χωρίς να γίνεται η παραμικρή αναφορά απο τους αρμόδιους για το αν και πότε οι τιμές θα επανέλθουν σε επίπεδα πρό κρίσης…

Food Pass – Super Market Pass: Ανατροπή – Σε 3 δόσεις των 50 ευρώ το επίδομα – Οι δικαιούχοι

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζει χτύπημα η Τουρκία;

Άλλαξαν πάλι τα δεδομένα με Μαρσέλο

Μάγια Μπουντάνοκ: Η πανέμορφη Ρωσίδα επταθλήτρια έβαλε φωτογραφία στο Instagram που έκανε χαμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Food Pass – Super Market Pass: Ανατροπή – Σε δόσεις των 50 ευρώ το επίδομα – Οι δικαιούχοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.