ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2020: «Κλειδώνει» η παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου

Η αναγγελία για περισσότερες δόσεις του φόρου εισοδήματος, όπως ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλάζει τα πράγματα για την παράταση που θα δοθεί. Το ΥΠΟΙΚ αναμένεται να ανακοινώσει παράταση έως τα μέσα Ιουλίου τις αμέσως επόμενες μέρες. Συνεπώς μέσα στις νομοθετικές ρυθμίσεις που θα κατατεθούν για αύξηση των δόσεων σε φόρους και ΕΝΦΙΑ θα...
Φορολογικές δηλώσεις 2020: «Κλειδώνει» η παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου

Η αναγγελία για περισσότερες δόσεις του φόρου εισοδήματος, όπως ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλάζει τα πράγματα για την παράταση που θα δοθεί.

Το ΥΠΟΙΚ αναμένεται να ανακοινώσει παράταση έως τα μέσα Ιουλίου τις αμέσως επόμενες μέρες.

Συνεπώς μέσα στις νομοθετικές ρυθμίσεις που θα κατατεθούν για αύξηση των δόσεων σε φόρους και ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να περιμένουμε και μια που θα κάνει εξαίρεση στο νόμο και θα προβλέπει σαφώς ότι τόσο η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων και η πρώτη δόση θα είναι μέσα στον Ιούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις με ένα κλικ

Η παράταση στην καταληκτική ημερομηνία για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις 2020 στο Taxisnet θεωρείται επιβεβλημένη καθώς μέχρι και χτες είχαν κατατεθεί 3.251.991 δηλώσεις δηλαδή περίπου οι μισές από τις περίπου 6,4 εκατ. δηλώσεις που αναμένει η ΑΑΔΕ για να λήξει χωρίς παράταση η υποβολή φορολογικών δηλώσεων στις 30 του μήνα θα πρέπει να υποβάλλονται το δεύτερο μισό τους μήνα 213.333 δηλώσεις.

Παράλληλα, όσον αφορά το έντυπο Ε3 όπου ακριβώς αναγράφονται τα ποσά από επιχειρηματική δραστηριότητα, είχαν 314.326 έντυπα έναντι του 1,54 εκατομμυρίου που αναμένει η ΑΑΔΕ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορολογικές δηλώσεις 2020: «Κλειδώνει» η παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.