ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Πότε ανοίγει οριστικά το taxisnet

Το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή 10 Απριλίου
Φορολογικές δηλώσεις 2020: Πότε ανοίγει οριστικά το taxisnet

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανοίξει το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2020 σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ που επικοινώνησε το Dikaiologitika News.

Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, το Taxisnet αναμένεται να ανοίξει για τις φορολογικές δηλώσεις 2020 το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή 10 Απριλίου, το βράδυ.

Νωρίτερα μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής τόνισε πως ενδεχομένως υπάρξει παράταση στην ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων ενώ άφησε επίσης ανοιχτό λόγω των συνθηκών να μην ισχύσει φέτος το μέτρο του 30% των ηλεκτρονικών αποδείξεων.

«Η ΑΑΔΕ εργάζεται εντατικά για να ανοίξει μέχρι τις 15 Απριλίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την πληρωμή των 800 ευρώ σε όλους τους δικαιούχους», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων τόνισε και ολοκλήρωσε λέγοντας «ότι ετοιμάζεται η όλη διαδικασία ώστε οι 35.000 νέοι κλειδάριθμοι να αποσταλούν στους αιτούντες δικαιούχους τους σε δυο τμήματα, ένα μέσω κινητού τηλεφώνου και ένα μέσω mail».

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: «Κολοσσιαία» δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων για τον κορονοϊό

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορολογικές δηλώσεις 2020: Πότε ανοίγει οριστικά το taxisnet», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.