ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Εκπτώσεις και πληρωμές

Φορολογικές δηλώσεις: Οι εκπτώσεις και οι πληρωμές των φορολογικών δηλώσεων. Τι γίνεται με την φορολόγηση των αναδρομικών των συνταξιούχων καθώς και για τις τροποποιήσεις των δηλώσεων. Έως 28 Αυγούστου η κατάθεση. Μαζί μπορούν να πληρωθούν σε δύο δόσεις ο Ιούλιος και ο Αύγουστος ενώ αν πληρωθεί όλο το ποσό ο φορολογούμενος δικαιούται έκπτωσης 2%. Μέσω πιστωτικής...
Φορολογικές δηλώσεις: Εκπτώσεις και πληρωμές

Φορολογικές δηλώσεις: Οι εκπτώσεις και οι πληρωμές των φορολογικών δηλώσεων.

Τι γίνεται με την φορολόγηση των αναδρομικών των συνταξιούχων καθώς και για τις τροποποιήσεις των δηλώσεων.

Έως 28 Αυγούστου η κατάθεση.

Μαζί μπορούν να πληρωθούν σε δύο δόσεις ο Ιούλιος και ο Αύγουστος ενώ αν πληρωθεί όλο το ποσό ο φορολογούμενος δικαιούται έκπτωσης 2%.

Μέσω πιστωτικής κάρτας και 12 άτοκων δόσεων οι πολίτες μπορούν και να πληρώσουν το φόρο και να επιτύχουν και την έκπτωση 2%.

Ο εκπρόσωπος τύπου ένωσης εφοριακών, Γιάννης Χατζησαλάτας αναφέρει:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορολογικές δηλώσεις: Εκπτώσεις και πληρωμές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.