ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φορολοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Ιανουαρίου!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση Ιανουαρίου 2021 για τις αποδείξεις με κάρτες, όπου 1.000 τυχεροί θα λάβουν 1.000 ευρώ
Φορολοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Ιανουαρίου!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Ιανουαρίου για τις αποδείξεις με κάρτες (φορολοταρία ή λοταρία αποδείξεων) για τις συναλλαγές του προηγούμενου μήνα, όπου 1.000 τυχεροί λαμβάνουν 1.000 ευρώ.

Διενεργήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η κλήρωση Ιανουαρίου 2021 για τις αποδείξεις με κάρτες (φορολοταρία ή λοταρία αποδείξεων), όπου αναδείχθηκαν 1.000 τυχεροί που ο καθένας θα λάβει από 1.000 ευρώ.

Πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων αναρτώνται σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.

Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς του TaxisNet που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ

Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε του τυχερούς λαχνούς…

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Η κλήρωση του Ιανουαρίου 2021 αφορά τις δαπάνες του Δεκεμβρίου 2020.

Πηγή: odigostoupoliti.eu

Επίδομα 534 ευρώ: Τι ισχύει για τον Φεβρουάριο – Επιχειρήσεις και δικαιούχοι

Σήφης Βαλυράκης: Φωτογραφία ντοκουμέντο για εμπλοκή δεύτερου σκάφους (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φορολοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Ιανουαρίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.