ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Αττική: «Περικυκλωμένη» και η Λίμνη Μαραθώνα! «Εκκενώστε την περιοχή» η έκκληση από το 112

«Κυκλώνει» την ευρύτερη περιοχή της Αττικής η καταστροφική φωτιά όσο οι ώρες κυλούν και τα «μέτωπα». Έφτασε μέχρι τη Λίμνη Μαραθώνα!
Φωτιά Αττική: «Περικυκλωμένη» και η Λίμνη Μαραθώνα! «Εκκενώστε την περιοχή» η έκκληση από το 112

Φωτιά Αττική: «Κυκλώνει» την ευρύτερη περιοχή της Αττικής η καταστροφική φωτιά όσο οι ώρες κυλούν και τα «μέτωπα» δεν περιορίζονται. Χαρακτηριστικό ότι έφτασε μέχρι τη Λίμνη Μαραθώνα!

Φωτιά Αττική: Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως μετέδιδαν τηλεοπτικά κανάλια, η φωτιά που έχει χτυπήσει τη Βόρεια Αττική, κινείται πλέον ανατολικά φτάνοντας ως και τη Λίμνη Μαραθώνα, την οποία και έχει περικυκλώσει! Φωτιά και στο Σούνιο!

Μάλιστα η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας με μήνυμα στο 112 καλεί όσους βρίσκονται στην περιοχή, αλλά και το Καλέντζι να εγκαταλείψουν και να κινηθούν προς το Γραμματικό που είναι ασφαλές.

Παράλληλα η φωτιά πλησιάζει και τη Σταμάτα!

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση και πιο κάτω αναλυτικό ρεπορτάζ

Διαβάστε επίσης;

Φωτιά ΤΩΡΑ και στο Πεδίον του Άρεως

Φωτιά Ιπποκράτειος Πολιτεία: Νεκρός 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Φουντούλης: «Ζητούμε συγνώμη που πανηγυρίζουμε»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.