ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Αττική: Προς Πετρούπολη η πυρκαγιά από τα Άνω Λιόσια και το Ποικίλο όρος! (vid)

Αναλόγως των ανέμων και των αναζωπυρώσεων που υπάρχουν έχουμε και νέα «μέτωπα». Όπως είναι αυτός προς την Πετρούπολη!
Φωτιά Αττική: Προς Πετρούπολη η πυρκαγιά από τα Άνω Λιόσια και το Ποικίλο όρος! (vid)

Απρόβλεπτη τελείως είναι η φωτιά στην Αττική. Αναλόγως των ανέμων και των αναζωπυρώσεων που υπάρχουν έχουμε και νέα «μέτωπα». Όπως είναι αυτός προς την Πετρούπολη!

Η πυρκαγιά που εξελίχθηκε στα Άνω Λιόσια σύμφωνα με την Πυροσβεστική κινείται προς την Πετρούπολη καθώς στην περιοχή έχουν αρχίσει να πνέουν ισχυροί άνεμοι!

Το ευχάριστο προς το παρόν είναι οτι τουλάχιστον δεν κινδυνεύουν σπίτια και γενικότερα το οικοδομικό κομμάτι της περιοχής.

Βεβαίως δίνεται μεγάλη  μάχη προκειμένου να ελεγχθεί η πυρκαγιά προτού νυχτώσει και έχουμε… χειρότερα.

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεσή της 25 πυροσβέστες με δώδεκα οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Για τη φωτιά που ξεκίνησε στα Άνω Λιόσια και συγκεκριμένα στο Ποικίλο Ορος δεν έχει διευκρινιστεί δεν υπάρχει επίσημη θέση των αρμοδίων για το πώς άρχισε.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση πάνω από το νεκροταφείο των Άνω Λιοσίων και πλέον κινείται προς την Πετρούπολη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Αττική: Προς Πετρούπολη η πυρκαγιά από τα Άνω Λιόσια και το Ποικίλο όρος! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.