ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά – Δροσοπηγή: Δείτε το video από το πυροσβεστικό όχημα που είχε παρκάρει μέσα στην έπαυλη

Video από το σημείο που είχε κάνει την καταγγελία η γυναίκα στη Δροσοπηγή
Φωτιά – Δροσοπηγή: Δείτε το video από το πυροσβεστικό όχημα που είχε παρκάρει μέσα στην έπαυλη

Φωτιές: Σε μια σοβαρή καταγγελία είχε προχωρήσει προ λίγων ημερών μια γυναίκα με αφορμή την παρουσία ενός πυροσβεστικού οχήματος.

Όχι όπου κι όπου, αλλά στον κήπο ενός γνωστού και ισχυρού ονόματος, τη στιγμή που η πύρινη λαίλαπα συνέχισε το καταστροφικό έργο της.

Θυμηθείτε τι είχε αναφέρει:

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε καίγονται πολλά ακόμα σπίτια συμπολιτών μας. Όλοι ωρύονται ότι η πυροσβεστική δεν βοήθησε… ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, και άλλα πολλά. Να τολμήσω όμως να μιλήσω και για τη γνωστή σε όλους μας διαφθορά:

Σήμερα που πήγαμε στο καμένο μας σπίτι στη Βαρυμπόμπη, ένας “γείτονας”, πολύ ισχυρός και επώνυμος, είχε πυροσβεστικό όχημα ΜΕΣΑ στον κήπο του. Είπα κι εγώ καλοπροαίρετα ότι θα σβήνει κατάλοιπα των χτεσινών εστιών. Πλησίασα στο συρματόπλεγμα και τους ζήτησα να περάσουν μετά να σβήσουν μια ζωντανή εστία έξω από το δικό μας σπίτι γιατί εμείς δεν έχουμε νερό.

Οι δύο πυροσβέστες του οχήματος ήταν χαλαρά καθισμένοι στο κάθισμα. Κατέβηκαν αμέσως ευγενικά. Χαμηλώνοντας τη φωνή και κάνοντας ένα μικρό νεύμα “συνεννόησης” μαζί μου, μου απάντησαν ότι είναι εκεί για τον…… (όνομα της μεγάλης βιομηχανίας του γείτονα).

Έκπληκτη τους είπα να έρθουν σε μας όταν θα τελειώσουν από εκεί και μου είπαν ότι “δεν θα φύγουμε από εδώ, είμαστε εδώ για τον ……..”. Ο “κύριος” γείτονας λοιπόν, του οποίου το σπίτι ευτυχώς δεν κάηκε χτες, έχει ιδιοποιηθεί προληπτικά ένα όχημα κοινής ωφέλειας με τη συναίνεση βέβαια των αρμοδίων.

Άραγε τώρα που φλέγεται το Κρυονέρι και η Ιπποκράτειος Πολιτεία οι δύο πυροσβέστες και το όχημα φυλάνε ακόμα τον γείτονα;»

Ιδού το video:

 

Διαβάστε ακόμη:

Αποκλειστικό: Ο Τζόλης έκλεισε στη Νόριτς – Σούπερ deal για τον ΠΑΟΚ!

Κλάψαμε όλοι! Μπράβο στο Open και την Ευλαμπία Ρέβη

Κορονοϊός: 2.595 νέα κρούσματα και 20 νέοι θάνατοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά – Δροσοπηγή: Δείτε το video από το πυροσβεστικό όχημα που είχε παρκάρει μέσα στην έπαυλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.