ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Εύβοια: Φωτογραφία που συγκλονίζει – Ο καπνός από τη φωτιά μέσα από αεροπλάνο!

Συγκλονίζουν οι εικόνες που μας έρχονται από τα «μέτωπα» των πυρκαγιών που κατακαίουν όλη την Ελλάδα εδώ  και μία εβδομάδα.
Φωτιά Εύβοια: Φωτογραφία που συγκλονίζει – Ο καπνός από τη φωτιά μέσα από αεροπλάνο!

Φωτιά Εύβοια: Συγκλονίζουν οι εικόνες που μας έρχονται από τα «μέτωπα» των πυρκαγιών που κατακαίουν όλη την Ελλάδα εδώ  και μία εβδομάδα περίπου.

Φωτιά Εύβοια: Φωτογραφίες που έρχονται μέσα από αεροπλάνο προκαλούν «δυσφορία» σε όποιον τις αντικρίζει καθώς «αποτυπώνουν» με τον πιο σκληρό τρόπο την έκταση της φωτιάς στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα κάτοικος της περιοχής του Νέου Πύργου, στη βόρεια Εύβοια, καταγράφει την εικόνα της μεγάλης πυρκαγιάς, όπως φαίνεται μέσα από το αεροπλάνο.

Σύννεφα καπνού κρύβουν τελείως το καταγάλανο του ουρανού πάνω από την Εύβοια, όπως δείχνει συγκλονιστική φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Τζένη Δαγιακίδη, κάτοικος Νέου Πύργου στη βόρεια Εύβοια.

Η κυρία Δαγιακίδη τράβηξε τη φωτογραφία από ένα αεροπλάνο, πετώντας πάνω από το χωριό της. Απ’ όλα τα σημεία βγαίνει καπνός από τη φωτιά που εξακολουθεί να μαίνεται εκτός ελέγχου σε όλο τον ορίζοντα, με κάποιες κορυφογραμμές μόνο να διακρίνονται.

Φωτιά Εύβοια: Συγκλονίζουν οι εικόνες που μας έρχονται από τα «μέτωπα» των πυρκαγιών που κατακαίουν όλη την Ελλάδα εδώ  και μία εβδομάδα περίπου. Φωτιά Εύβοια: Συγκλονίζουν οι εικόνες που μας έρχονται από τα «μέτωπα» των πυρκαγιών που κατακαίουν όλη την Ελλάδα εδώ  και μία εβδομάδα περίπου. Φωτιά Εύβοια: Συγκλονίζουν οι εικόνες που μας έρχονται από τα «μέτωπα» των πυρκαγιών που κατακαίουν όλη την Ελλάδα εδώ  και μία εβδομάδα περίπου.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινητική ανάρτηση: Το άλογο που σώθηκε από τις φλόγες αλλά ξεψύχησε αργότερα – Θύματα είναι και τα ζώα!

Survivor – Μαριαλένα: Ατάκες φωτιά για το απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα της μητέρας της!

Ατζούν Ιλιτζαλί για τις πυρκαγιές στην Τουρκία: «Θα ξεπεράσουμε μαζί αυτές τις δύσκολες μέρες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Εύβοια: Φωτογραφία που συγκλονίζει – Ο καπνός από τη φωτιά μέσα από αεροπλάνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.