ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Εύβοια: Νέο μέτωπο προς Αιδηψό – Δραματική έκκληση για εναέρια μέσα

Η φωτιά στην Εύβοια συνεχίζει να κατακαίει την περιοχή, τη στιγμή που έχει προκύψει ένα νέο μέτωπο προς Αιδηψό. Δραματική έκκληση για εναέρια μέσα.
Φωτιά Εύβοια: Νέο μέτωπο προς Αιδηψό – Δραματική έκκληση για εναέρια μέσα

Η φωτιά στην Εύβοια συνεχίζει να κατακαίει την περιοχή, τη στιγμή που έχει προκύψει ένα νέο μέτωπο προς Αιδηψό. Δραματική έκκληση για εναέρια μέσα.

Φωτιά Εύβοια: Η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια βρίσκεται εκτός ελέγχου και καίει την περιοχή εδώ και τέσσερις ολόκληρες ημέρες με ένα νέο μέτωπο να έχει προκύψει σήμερα καθώς η φωτιά κινείται προς Αιδηψό.

Αυτή την ώρα, η μάχη με τη φωτιά δίνεται στα χωριά Σπαθάρι και Μετόχι ενώ το μέτωπο κινείται νότια προς Καλύβια, Τρούπη και Προκόπι.

Από την άλλη πλευρά, η Λίμνη, η Μουρτιά, οι Κεχριές, η Δάφνη και οι Ροβιές δοκιμάστηκαν εκ νέου τη νύχτα, και μέχρι τις πρωινές ώρες πάνω από 1.300 άνθρωποι μεταφέρθηκαν με πλωτά μέσα στην Αιδηψό.

Το πύρινο μέτωπο από τις Ροβιές κατευθύνεται στην Αιδηψό και δόθηκε εντολή για εκκένωση των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Χαλκίδας και της γυναικείας Μονής της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

Έκκληση για εναέρια μέσα απηύθυνε, μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ και ο δήμαρχος Ιστιαίας -Αιδηψού Γιάννης Κοτζιάς, για κατάσβεση του μετώπου που κινείται από τις Ροβιές προς τα χωριά της Ιστιαίας και που όπως επισήμανε μπορεί να φτάσει μέχρι την πόλη της Ιστιαίας.

Βορειότερα, στις Ροβιές, το νέο μέτωπο που κατέβηκε μέχρι τη θάλασσα καίει ό,τι βρίσκει μπροστά του. Πήρε δυτική κατεύθυνση προς Αιδηψό, με συνέπεια μέσα στη νύχτα να γίνονται εκκενώσεις στις κατασκηνώσεις της Mητρόπολης αλλά και στο γυναικείο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος έκανε το θαύμα του! Έβρεξε μετά από λιτανεία στο Προκόπι Ευβοίας – Σώθηκε η περιοχή από την φωτιά

Φωτιές: Το OPEN δυναμικά στα μέτωπα των πυρκαγιών – Χτύπημα ΝΤΡΟΠΗ στην δημοκρατία ο τραμπουκισμός του συνεργείου του

Τζόλης: Το mood του αρχίζει να «χαλάει» τον ΠΑΟΚ – Επισπεύδεται η σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Εύβοια: Νέο μέτωπο προς Αιδηψό – Δραματική έκκληση για εναέρια μέσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.