ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Εύβοια – Πρόεδρος Κοινότητας Λίμνης: Δεν υπάρχει μέλλον, δεν υπάρχει αύριο

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Λίμνης, Γιάννης Τριανταφύλλου ξέσπασε για τη φωτιά στην Εύβοια κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.
Φωτιά Εύβοια – Πρόεδρος Κοινότητας Λίμνης: Δεν υπάρχει μέλλον, δεν υπάρχει αύριο

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Λίμνης, Γιάννης Τριανταφύλλου ξέσπασε για τη φωτιά στην Εύβοια κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

«Η Πυροσβεστική ήταν ανύπαρκτη», είπε μιλώντας στο Mega και δήλωσε πως δεν υπάρχει πια μέλλον για τους νέους στη Βόρεια Εύβοια.

«Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλα τα χωριά. Τρέχαμε πανικόβλητοι, δεν ξέραμε ποιον να πρωτοβοηθήσουμε… Τώρα θα κάνουμε καταγραφή των σπιτιών που είχαν καταστραφεί. Μείναμε πίσω να σώσουμε την περιουσία μας. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτά που ζήσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τριανταφύλλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και όπως επεσήμανε στη λίμνη έχουν καεί γύρω στα 7 με 8 σπίτια.

«Δεν υπάρχει μέλλον. Δεν υπάρχει αύριο. Τι θα πεις σε αυτόν που καλλιεργεί ρητίνη;», αναρωτήθηκε.

«Θα ερημώσει η περιοχή», τόνισε, γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι είναι αγρότες και η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη.

«Αυτό που πρέπει να ακουστεί είναι ότι η Πυροσβεστική ήταν ανύπαρκτη. Ό,τι έγινε, το έκαναν οι εθελοντές. Μία απαξίωση. Ήταν άσχετοι, δεν ήξεραν την ιδιαιτερότητα του κάθε μέρους.

Υπάρχει μερίδιο ευθύνης και στην κυβέρνηση, και στην Πυροσβεστική, και στην Πολιτική Προστασία. Νιώθουμε ότι είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας», ξέσπασε. «Είναι διπλά ανίκανοι, κάηκε και η Βαρυμπόμπη, και η Βόρεια Εύβοια» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Λίμνης.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Σήκωσαν τα drone Ισραηλινοί και Ρουμάνοι πυροσβέστες – Σημαντική βοήθεια

Φωτιές – Survivor: Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Τριαντάφυλλος με μεγάλη βοήθεια στους πυρόπληκτους

Τζόλης: Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει μέχρι την Μποέμιαν – Απίθανο να χαλάσει το deal με Νόριτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Εύβοια – Πρόεδρος Κοινότητας Λίμνης: Δεν υπάρχει μέλλον, δεν υπάρχει αύριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.