ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά – Εύβοια: Συγκλονιστικό video με αυτοκίνητο να περνάει μέσα από τις φλόγες (vid)

Η συγκλονιστική στιγμή που αυτοκίνητο περνά μέσα από τις φλόγες.
Φωτιά – Εύβοια: Συγκλονιστικό video με αυτοκίνητο να περνάει μέσα από τις φλόγες (vid)

Φωτιά – Εύβοια: Κάτοικος της Γορτυνίας, ο οποίος κινείται με αυτοκίνητο στην εθνική οδό Τρίπολης-Πύργου μετά το Λιβαδάκι, κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή όταν συναντούν την πύρινη λαίλαπα και αναγκάζονται να περάσουν κυριολεκτικά μέσα από την πυρκαγιά.

Την ώρα που η φωτιά στην Αρκαδία συνεχίζει να μαίνεται με το μέτωπο στην περιοχή της Γορτυνίας να απειλεί χωριά και οικισμούς, σε ένα συγκλονιστικό βίντεο παρακολουθούμε την αγωνιώδη προσπάθεια των επιβατών ενός αυτοκινήτου να γλυτώσουν από τις «πύρινες γλώσσες».

Η ορατότητα ήταν είναι μηδενική και το αγροτικό μπαίνει στην φωτιά. Το αυτοκίνητο κινείται στην περιοχή Καστράκι και προσεγγίζει σημείο όπου η φωτιά που μαίνεται, έχει πια φτάσει στον δρόμο.

Ο συνοδηγός προτρέπει τον οδηγό να απομακρυνθεί, δίνοντας τους οδηγίες για να τον βοηθήσει ως προς το πως θα αποχωρήσουν από το σημείο.

Με τον κίνδυνο για την ζωή τους να είναι άμεσος, γυναίκα που βρίσκεται μαζί τους στο αυτοκίνητο προσεύχεται καθώς η φωτιά κυριολεκτικά «»γλύφει το αυτοκίνητο».

Φωτιά – Εύβοια: Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από τη Γορτυνία

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπαθώνει ο Δήμος Βερύκιος: «Πικρές αλήθειες κάτω από τις στάχτες»

Προσοχή: Με αυτό το SMS κλέβουν τα στοιχεία του web banking σας

Κόνι Μεταξά: Υποδέχθηκε τον αγαπημένο της με απίθανο λουκ και πήγαν στον… ΛεΠά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά – Εύβοια: Συγκλονιστικό video με αυτοκίνητο να περνάει μέσα από τις φλόγες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.