ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Ηλία: Έκκληση στο Facebook για βοήθεια στο Κρυονέρι Αρχαίας Ολυμπίας

Έκκληση στο Facebook για βοήθεια στο Κρυονέρι Αρχαίας Ολυμπίας από κάτοικο της περιοχής - Ζητά να πάει η Πυροσβεστική
Φωτιά Ηλία: Έκκληση στο Facebook για βοήθεια στο Κρυονέρι Αρχαίας Ολυμπίας

Φωτιά Ηλία: Έκκληση στο Facebook για βοήθεια στο Κρυονέρι Αρχαίας Ολυμπίας από κάτοικο της περιοχής.

«Σας παρακαλώ πολύ καλέστε όλοι την πυροσβεστική να πάνε στο Κρυονέρι Αρχαίας Ολυμπίας η φωτιά έχει μπει στο χωριό. Τους παρακαλάμε εδώ και μια ώρα. Η φωτιά έχει μπει μέσα στο χωριό.», αναφέρεται.

«Σας παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το», αναφέρει η χρήστης στην ομάδα «Πυρκαγιά Ενημέρωση».

Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση με τις φωτιές και στη Μεσσηνία. Πύρινη λαίλαπα στη Μέλπεια Μεσσηνίας όπου καταλυτική ήταν η επέμβαση ενός πυροσβεστικού ελικοπτέρου ενώ βελτιωμένη χαρακτηρίζεται η εικόνα στην Αρχαία Ολυμπία.

Φωτιά Ηλία: Έκκληση στο Facebook για βοήθεια στο Κρυονέρι Αρχαίας Ολυμπίας από κάτοικο της περιοχής.

Πύρινος εφιάλτης χωρίς τέλος για την Αττική μετά τις χθεσινές αναζωπυρώσεις στη Βαρυμπόμπη. Εκκενώθηκαν Κρυονέρι Αφίδνες, Κοκκινόβραχος, Ιπποκράτειος Πολιτεία και Δροσοπηγή. Κινδύνεψαν ξανά τα πρώην βασιλικά ανάκτορα του Τατοΐου ενώ η φωτιά συνέχισε το καταστροφικό της έργο σε πολύ μεγάλη έκταση δάσους. Συνολικά πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν με ελαφρά εγκαύματα και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Πρόκειται για τρεις εγκαυματίες από την περιοχή της Δροσοπηγής και δύο από την περιοχή του Κρυονερίου.

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας στο Κρυονέρι, ώστε να εξεταστούν τα διαφορετικά σενάρια όσον αφορά στην εξέλιξη των μετώπων της πυρκαγιάς και την πιθανή επίδρασή τους στη λειτουργία του Συστήματος Μεταφοράς. Κυλιόμενες ήταν οι διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Ανεξέλεγκτα κινούνται οι φλόγες στα πύρινα μέτωπα της Εύβοιας. Η φωτιά κύκλωσε χθες το χωριό Κούλουρος που εκκενώθηκε ενώ συνέχισε την πορεία της για το χωριό Μαρούλι που και αυτό εκκενώθηκε. Εκκενώθηκε επίσης η Αγία Άννα.

Μεγάλες διαστάσεις πήρε η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Ελαία Δωρίδος Φωκίδας. Εκκενώθηκαν τα χωριά Ελαία και Καλλιθέα.

Πυρκαγιά σε πευκοδάσος, ξέσπασε νωρίς χθες το απόγευμα και στους Πάδες Κόνιτσας. Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν δυο πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής με 7 οχήματα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Ηλεία: Τρία πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη

Φωτιά στη Φωκίδα: Πάνω από 8 χλμ. το πύρινο μέτωπο

Φωτιά – Αττική: Εντολή εκκένωσης για Καπανδρίτι, Πολυδένδρι – Κατευθυνθείτε προς Βαρνάβα, Νέα Μάκρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Ηλία: Έκκληση στο Facebook για βοήθεια στο Κρυονέρι Αρχαίας Ολυμπίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.