ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά: Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου!

Ακόμα μία μέρα που η πιθανότητα για φωτιά είναι έξτρα υψηλή και εμείς πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Φωτιά: Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου!

Αρκετά υψηλός είναι σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου ο κίνδυνος για φωτιά, με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά και οι θερμοκρασίες να είναι πάρα πολύ υψηλές.

Συγκεκριμένα, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, έδωσε τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, όπου αρκετές περιοχές έχουν φόβο για πυρκαγιά.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες είδαμε αρκετές φωτιές να… ξεπηδούν, ωστόσο η Πυροσβεστική κατάφερε να τις θέσει υπό έλεγχο και να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι έτοιμες σε περιοχές όπως Αττική, Βοιωτία, Αργολίδα, Κορινθία, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, νησιά στο νότιο και το ανατολικό Αιγαίο, αλλά και σε Εύβοια, Φθιώτιδα και Έβρο προκειμένου να παρέμβουν αν χρειαστεί.

Φυσικά πρέπει και εμείς να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, αφού κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει και να ξεσπάσει μία φωτιά από το πουθενά.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.