ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά κόλαση σε Βαρυμπόμπη, Τατόι, Θρακομακεδόνες – Στάχτη δεκάδες σπίτια και χιλιάδες στρέμματα δάσους

Το ξημέρωμα βρίσκει την Αττική να μετράει τις πληγές της από την καταστροφική φωτιά στη Βαρυμπόμπη, η οποία μέχρι αυτή την ώρα είναι εκτός ελέγχου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πύρινα μέτωπα υπάρχουν αυτή την ώρα στη Βαρυμπόμπη, τους Θρακομακεδόνες και το Τατόι, ενώ έχουν εκκενωθεί για λόγους ασφαλείας Αδάμες, Ολυμπιακό Χωριό και όπως ήταν...
Φωτιά κόλαση σε Βαρυμπόμπη, Τατόι, Θρακομακεδόνες – Στάχτη δεκάδες σπίτια και χιλιάδες στρέμματα δάσους

Το ξημέρωμα βρίσκει την Αττική να μετράει τις πληγές της από την καταστροφική φωτιά στη Βαρυμπόμπη, η οποία μέχρι αυτή την ώρα είναι εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πύρινα μέτωπα υπάρχουν αυτή την ώρα στη Βαρυμπόμπη, τους Θρακομακεδόνες και το Τατόι, ενώ έχουν εκκενωθεί για λόγους ασφαλείας Αδάμες, Ολυμπιακό Χωριό και όπως ήταν αναμενόμενο από χθες, η Βαρυμπόμπη και οι Θρακομακεδόνες.

Λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα δόθηκε εντολή για εκκένωση τμήματος του Κρυονερίου επι της οδού Ανοίξεως, το όποιο όπως είπε στο MEGA ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, μάλλον σώζεται.

Η καταστροφική φωτιά ξεκίνησε λίγο πριν τη 1 μ.μ. χθες το μεσημέρι και δυστυχώς παρά την μικρή έκταση που είχε αρχικά, πήρε σχετικά γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα από χθες το απόγευμα να είναι εκτός ελέγχου.

Αυτή τη στιγμή πάνω από 500 πυροσβέστες και εθελοντές πυροσβέστες, έχουν ριχθεί στη μάχη με τις φλόγες, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες στη μάχη θα τεθούν και οι εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Συγκλονιστικά είναι τα videos και οι φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει από την περιοχή εκατοντάδες χρήστες του Twitter για το πως ξεκίνησε η φωτιά και όλα όσα έγιναν.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά κόλαση σε Βαρυμπόμπη, Τατόι, Θρακομακεδόνες – Στάχτη δεκάδες σπίτια και χιλιάδες στρέμματα δάσους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.