ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε λεωφορείο που επέβαιναν φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης (9/11) σε λεωφορείο που επέβαιναν φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.
Φωτιά σε λεωφορείο που επέβαιναν φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου , όταν σε ένα λεωφορείο γεμάτο από φοιτητές, ξέσπασε ισχυρή φωτιά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 8 το πρωί της Τρίτης (9/11) όταν το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά – Πανεπιστημιούπολη, τυλίχθηκε στις φλόγες μόλις είχε φτάσει στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Όπως μετέδωσε το κανάλι του ΣΚΑΪ, όλοι οι φοιτητές που επέβαινα, κατάφεραν να βγουν σώοι από το λεωφορείο χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Το συγκεκριμένο λεωφορείο της γραμμής Ε90 εκτελούσε πολύ λίγες στάσεις με αποτέλεσμα όταν έφτασε στον τερματισμό του δρομολογίου του να είναι γεμάτο με επιβάτες.

Τότε ήταν που ξέσπασε η πυρκαγιά όμως η  αντίδραση των επιβατών και του οδηγού οδήγησαν στην άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά σε λεωφορείο που επέβαιναν φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.