ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, κάηκε ολόκληρο στην Εθνική οδό!

Φωτιά ξέσπασε πρίν λίγη ώρα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονικής στο σημείο της Εθνικής Όδου Αθηνών- Λαμίας. Κάηκε ολόκληρο!
Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, κάηκε ολόκληρο στην Εθνική οδό!

Φωτιά ξέσπασε πρίν λίγη ώρα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονικής στο σημείο της Εθνικής Όδου Αθηνών- Λαμίας. Κάηκε ολόκληρο!

Στην φωτιά τυλίχθηκε ολοσχερώς λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Στο σημείο επιχειρεί η Πυροσβεστική!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Μαρτίνου Φθιώτιδας, Λόγω μηχανικής βλάβης λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Μαρτίνου.

Στο 124ο χλμ. της Εθνικής Οδού άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή με αποτέλεσμα ο οδηγός να σταματήσει δεξιά και να ζητήσει από τους επιβάτες να κατέβουν.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Οι 48 επιβαίνοντες πρόλαβαν να κατέβουν, δυστυχώς, όμως το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με πολλά από τα υπάρχοντα των επιβατών, μεταξύ των οποίων και οι βαλίτσες τους.

Οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με άλλο λεωφορείο που έφτασε στο σημείο για την παραλαβή τους.


Πηγή: ethnos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, κάηκε ολόκληρο στην Εθνική οδό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.