ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε πλοίο με 538 επιβάτες στην Ηγουμενίτσα

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε επιβατικό οχηματαγωγό έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Στο πλοίο επιβαίνουν 538 επιβάτες αλλά και 74 μέλη του πληρώματος, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Κουβαλά ακόμα 293 οχήματα. Το πλοίο έδεσε το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και μετά από την εκκένωσή του θα αρχίσει η διαδικασία της πυρόσβεσης. Μετά από την αποχώρηση των...
Φωτιά σε πλοίο με 538 επιβάτες στην Ηγουμενίτσα

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε επιβατικό οχηματαγωγό έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Στο πλοίο επιβαίνουν 538 επιβάτες αλλά και 74 μέλη του πληρώματος, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Κουβαλά ακόμα 293 οχήματα.

Το πλοίο έδεσε το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και μετά από την εκκένωσή του θα αρχίσει η διαδικασία της πυρόσβεσης. Μετά από την αποχώρηση των επιβατών θα μπουν στο πλοίο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Το λιμάνι διαθέτει πυροσβεστικό πλοιάριο το οποίο το συνόδευσε μέχρι να δέσει. Το πλοίο είναι το Olympic Champio της ANEK LINES.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Λίγο μετά από τις 9πμ ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα η εκκένωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά σε πλοίο με 538 επιβάτες στην Ηγουμενίτσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.