ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε Πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός ηλικιωμένος που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ένας άνδρας φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και να απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει. Στην αρχή του περιστατικού ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί!
Φωτιά σε Πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός ηλικιωμένος που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Θεσσαλονίκη: Ένας άνδρας φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι του στην Ηλιούπολη και στη συνέχεια να ταμπουρώθηκε στην ταράτσα του με όπλο. Στην αρχή του περιστατικού ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί!

Θεσσαλονίκη: Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Kάηκε ολοσχερώς ένα δώμα ενώ οι άνδρες της ΕΛΑΣ, που μπήκαν οπλισμένοι στον χώρο σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1 εντόπισαν τον άνδρα, που νωρίτερα απειλούσε να αυτοκτονήσει νεκρό.

Η φωτιά ευτυχώς δεν πήρε έκταση και σε άλλα διαμερίσματα ή διπλανές πολυκατοικίες.

Στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τον άνδρα ενώ επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στη γειτονιά. Άμεσα απεγκλωβίστηκαν δύο ηλικιωμένοι, που διέμεναν στην πολυκατοικία προτού η φωτιά τους απειλήσει.

Δείτε βίντεο από το Thestival και το Voria:

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor τελικός: Έπεσε το Twitter από την ηχηρή απουσία του Τζέιμς Καφετζή

Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη αποκαλύπτει «Γι’ αυτό δεν ήμουν στον ημιτελικό, ούτε θα είμαι στον τελικό»

Πώς είναι σήμερα ο Ηρακλής από την αγαπημένη ιστορική σειρά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά σε Πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη – Νεκρός ηλικιωμένος που απειλούσε να αυτοκτονήσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.