ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η Google έβαλε ειδική σήμανση στο Google Maps για την φωτιά!

Ολονύχτια… μάχη με τις φλόγες για τους πυροσβέστες στη Βαρυμπόμπη, που προσπάθησαν να θέσου τη φωτιά υπό έλεγχο.
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η Google έβαλε ειδική σήμανση στο Google Maps για την φωτιά!

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ολονύχτια… μάχη με τις φλόγες για τους πυροσβέστες στη Βαρυμπόμπη, που προσπάθησαν να θέσου τη φωτιά υπό έλεγχο.

Τεράστια… μάχη με τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, δίνουν όλο το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί οι πυροσβεστικές και όχι μόνο, δυνάμεις.

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να εμποδίσουν την είσοδο της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες, έχουν σηκωθεί ξανά όλα τα εναέρια διαθέσιμα μέσα.

Από τη μεριά της, η Google θέλησε να κάνει κάτι προκειμένου να κρατήσει ενήμερους τους πολίτες αλλά και τους τουρίστες και έτσι δημιούργησε μία ειδική σήμανση.

Συγκεκριμένα, αυτή μπορούν να τη δουν όσοι χρησιμοποιήσουν Google Maps και έτσι γνωρίζουν ακριβώς την κατάσταση και τι πρέπει να αποφύγουν.

Διαβάστε επίσης:

Ο Λιονέλ Μέσι «αποχαιρέτησε» τον Λουίς Σκόλα

Φωτιά στη Bαρυμπόμπη: Γι΄αυτό εξαπλώθηκε γρήγορα (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Tραυματίστηκε στο δέκαθλο και αποχώρησε με καροτσάκι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η Google έβαλε ειδική σήμανση στο Google Maps για την φωτιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.