ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Πληροφορίες για 80 καμένα σπίτια μέχρι τώρα!

Άρχισε σιγά-σιγά ο απολογισμός των ζημιών από τα μέρη που έχει πλέον περάσει η πυρκαγιά.
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Πληροφορίες για 80 καμένα σπίτια μέχρι τώρα!

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Άρχισε σιγά-σιγά ο απολογισμός των ζημιών από τα μέρη που έχει πλέον περάσει η πυρκαγιά.

Σα μανιασμένη καίει από χθες η φωτιά στη Βαρυμπόμπη, που μπορεί να μην κόστισε ανθρώπινες ζωές, ωστόσο σίγουρα οδήγησε στο θάνατο πολλά ζώα και φυσικά έφερε τεράστιες ζημιές.

Με το πρώτο φως του ήλιου, οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν ακόμα πιο εντατικά τις προσπάθειες για την κατάσβεση και πλέον έχουν και εναέριες δυνάμεις στο πλευρό τους.

Έτσι, από τις περιοχές που πέρασε η φωτιά, έχει αρχίσει ο απολογισμός των ζημιών, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν μιλούν για 80 κατοικίες καμένες.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, χάρη στις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων απομένει μόνο ένα ενεργό μέτωπο στη Βαρυμπόμπη.

«Είχαμε μια εξαιρετικά δύσκολη νύχτα, η δουλειά που έγινε από τα πεζοπόρα τμήματα έφερε καρπούς από τα 4 μέτωπα έχει μείνει 1 ενεργό, τα υπόλοιπα είναι σε ύφεση, μένει πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας προχωρήσαμε σε απομακρύνσεις και εκκενώσεις είχε ανέβει και σχετικά η υγρασία καταφέραμε και μειώσαμε μέτωπα. Στόχος μας είναι η οριοθέτηση κατάστασης».

Δηλώσεις φυσικά έκανε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που ευχαρίστησε το Θεό που δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες, τονίζοντας ότι το σύστημα εκκένωσης λειτούργησε άψογα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έπρεπε να σκοράρει η Λουντογκόρετς;

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: ΠΡΟΣΟΧΗ – Οι περιοχές με την μεγαλύτερη ατμοσφαιρική ρύπανση (πίνακες)

Ο Μαρτίνς ξέρει να βγάζει… λαγούς από το καπέλο του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Πληροφορίες για 80 καμένα σπίτια μέχρι τώρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.