ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στη Βραυρώνα, δεν απειλούνται σπίτια

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (27/6) σε δασική έκταση.
Φωτιά στη Βραυρώνα, δεν απειλούνται σπίτια

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (27/6) σε δασική έκταση σε λόφο, στην περιοχή Βραυρώνα Αττικής. Επιτόπου έσπευσε η Πυροσβεστική. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή και σπίτια και πλέον έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 1 πεζοπόρο τμήμα και εθελοντές, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του πυροσβεστικού σώματος για τη φωτιά στη Βραυρώνα.

Διαβάστε επίσης:

Αρνητική εξέλιξη για ΑΕΚ και Εντσάμ: «Αποσυρόμαστε, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!»

Ελληνοτουρκικά: Το ανίκητο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό – Δεν έχει χάσει ποτέ στην ιστορία

MasterChef: Πού βρήκε δουλειά ο Διονύσης Σαρακίνης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στη Βραυρώνα, δεν απειλούνται σπίτια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.