Φωτιά στην Ανατολική Αττική: Το σκίτσο γροθιά στο στομάχι που κάνει τον γύρο του internet
Οι δύο αναρτήσεις που έκανε για την μεγάλη φωτιά στην Αττική ο ηθοποιός και κωμικογράφος Γιώργος Γαλίτης.
Φωτιά στην Ανατολική Αττική: Από την Κυριακή (11/8) ένα τεράστιο πύρινο μέτωπο κατακαίει την Βορειοανατολική Αττική και ο ηθοποιός, συγγραφέας και κωμικογράφος Γιώργος Γαλίτηςανέβασε ένα καυστικό σκίτσο για να περιγράψει όσα βιώνουμε.
Στην ανάρτησή που έκανε στο προφίλ του εμφανίζεται ένας πολίτης ανάμεσα σε φλόγες και μια φράση από πάνω του η οποία αναφέρει: «Η τελετή λήξης του ελληνικού κράτους συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία...», γράφει ο Γαλίτης με εμφανή τον παραλληλισμό των πυρκαγιών με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού που ολοκληρώθηκαν χθες (11/8).
Δείτε το παρακάτω
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Γαλίτης (@giorgosgalitis)
Λίγο αργότερα ο Γιώργος Γαλίτης ανέβασε κι ένα άλλο σκίτσο σχετικά με τις φωτιές στο οποίο ένας άνδρας σημειώνει: «Αυτοί, όπως το πάνε, σε λίγο θα κάψουνε και τα λιβάδια της Ποσειδωνίας!».
Δείτε το κι αυτό
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Γαλίτης (@giorgosgalitis)
Πηγή mediatime.gr
