ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Άνδρο: Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο – Επιχειρούν ξανά εναέρια μέσα (vid)

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην Άνδρο, με τα εναέρια μέσα να μπορούν από το πρώτο φως της ημέρας να επιχειρήσουν στο σημείο.
Φωτιά στην Άνδρο: Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο  – Επιχειρούν ξανά εναέρια μέσα (vid)

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην Άνδρο, με τα εναέρια μέσα να μπορούν από το πρώτο φως της ημέρας να επιχειρήσουν στο σημείο.

Να φέρουν τη φωτιά στην Άνδρο προς τον έλεγχο τους καταφέρνουν σιγά-σιγά οι πυροσβέστες, με το πύρινο μέτωπο να είναι σε ύφεση.

Πλέον δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας, σηκώθηκαν και τα εναέρια μέσα.

Στη μάχη βρίσκονται 55 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες εθελοντών και ΟΤΑ.

Λόγω της φωτιάς και της έκτασης που πήρε εκκενώθηκαν προληπτικά δύο χωριά (Ρέματα και Ατένι) ενώ αν και υπήρξε κινητοποίηση για άλλα δύο (Κατάκοιλος, Άρνη) τελικά δεν εκκενώθηκαν.

Στο νησί έχει μεταβεί μεικτό κλιμάκιο του Π.Σ και της ΕΛ.ΑΣ. [Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)] που διερευνά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν ήδη ληφθεί οι πρώτες καταθέσεις.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανοίγει το λιανεμπόριο από σήμερα – Η διαδικασία για τις αγορές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Άνδρο: Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο – Επιχειρούν ξανά εναέρια μέσα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.