ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη – Τι δηλώνει ο Αντιδήμαρχος

Ο Χάρης Σπηλιόπουλος περιέγραψε το σκηνικό που επικρατεί στην περιοχή, ενώ τόνισε ότι ένα από τα πύριαν μέτωπα μπορεί να απειλήσει οικισμούς του δήμου
Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη – Τι δηλώνει ο Αντιδήμαρχος

Την άσχημη κατάσταση, η οποία επικρατεί από τη μεγάλη Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία περιέγραψε ο αντιδήμαρχος Χάρης Σπηλιόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει μέτωπο που κατευθύνεται προς τις κοινότητες.

Ο αντιδήμαρχος μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και σημείωσε ότι υπάρχουν πύρινα μέτωπα, τα οποία αν δεν αντιμετωπιστούν, τότε η φωτιά μπορεί να φτάσει και να απειλήσει οικισμούς.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες για την κατάσβεση και τον έλεγχο της Πυρκαγιάς στην Αρχαία Ολυμπία.

«Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την Αρχαία Ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν την φωτιά μακριά από την πόλη».

Παράλληλα, όπως επισημαίνει, «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς «ανεβαίνει» προς τις κοινότητες».

Επίσης, ο Χάρης Σπηλιόπουλος ανέφερε, ότι «καταφέραμε να εκκενώσουμε άμεσα την Αρχαία Ολυμπία, όπως και τα ξενοδοχεία στα οποία διέμεναν τουρίστες».

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στην Εύβοια: Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους με φέρι μποτ, αυτοκίνητα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Στεφανίδη και Κυριακοπούλου έτοιμες για τη μάχη των αιθέρων!

ΑΕΚ: Μια ανάσα από τον Κλεμέν Μισλέν της Λανς! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη – Τι δηλώνει ο Αντιδήμαρχος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.