ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Εύβοια για όγδοη συνεχόμενη ημέρα: Ο εφιάλτης συνεχίζεται!

Τον απόλυτο εφιάλτη ζουν για όγδοη διαδοχική ημέρα, οι κάτοικοι στη Βόρεια Εύβοια καθώς η φωτιά μαίνεται και κάνει στάχτη ό,τι βρει.
Φωτιά στην Εύβοια για όγδοη συνεχόμενη ημέρα: Ο εφιάλτης συνεχίζεται!

Για όγδοη διαδοχική ημέρα, οι κάτοικοι στη Βόρεια Εύβοια ζουν τον απόλυτο εφιάλτη καθώς η φωτιά μαίνεται και κάνει στάχτη ό,τι βρει.

Οι Καματριάδες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο επίκεντρο, με τους κατοίκους και τους πυροσβέστες αυτή τη στιγμή να προσπαθούν να αναχαιτίσουν τη φωτιά, έχοντας δημιουργήσει μία αντιπυρική ζώνη περίπου 20 μέτρων.

Στην Καστανιώτισσα έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών δυνάμεων για την αποτροπή του νέου μετώπου φωτιάς ώστε να μην φτάσει στην Ιστιαία, ο ουρανός της οποίας έχει σκεπαστεί από καπνούς.

Στα Ελληνικά και το Ψαροπούλι κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά σε χαράδρα. Τη νύχτα οι αναζωπυρώσεις ήταν συνεχείς, με κυριότερες εκείνες στις Γούβες, στις Γαλατσαδες, στο Ψαροπούλι και στο Καστρί.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Καματριάδων, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε πως «με το πρώτο φως της ημέρας, μας έχουν υποσχεθεί ότι θα έρθουν αεροπλάνα. Έχουμε πολλά οχήματα της Πυροσβεστικής. Αν περάσει από εδώ, πάει στην Καστανιώτισσα και από εκεί στην Αιδηψό. Δεν έχει πολύ καπνό. Νομίζω ότι θα μπορέσουν να πετάξουν».

Διαβάστε επίσης

Μια εικόνα-1000 λέξεις: Η κραυγή απελπισίας 81χρονης πυρόπληκτης στην Εύβοια

Φωτιές: Δεύτερο ρωσικό πυροσβεστικό αεροπλάνο Beriev ζήτησε η Αθήνα

Ρίο vs Τόκιο σημειώσατε 2! Συγκριτική ανάλυση για τον ελληνικό στίβο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Εύβοια για όγδοη συνεχόμενη ημέρα: Ο εφιάλτης συνεχίζεται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.