×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φωτιά στην Κινέτα: Συγκλονιστικό βίντεο από την Εθνική! Δυσοίωνη πρόβλεψη για τον καιρό


Sportime Team

Φωτιά στην Κινέτα: Συγκλονιστικό βίντεο από την Εθνική! Δυσοίωνη πρόβλεψη για τον καιρό


Η μεγάλη φωτιά στην Κινέτα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσέγγισε σπίτια. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί κάτοικοι αρνούνται να φύγουν παρά τις εκκλήσεις που γίνονται να απομακρυνθούν, καθώς κινδυνεύει η ζωή τους.

Η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου έχει κλείσει, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς. Εκλεισε η νέα και η παλαιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, από το 39-ο έως το 57-ο χλμ.. Γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου από το 56ο χιλιόμετρο

Η φωτιά στην Κινέτα έχει επεκταθεί καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι που δεν αναμένεται να κοπάσουν, ενώ δεν προβλέπεται βροχή για τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, διακοπές ρεύματος σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή που πλήττει η πυρκαγιά στην Κινέτα, η οποία έχει προκαλέσει σοβαρές ζημιές και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης μέσης τάσης. Ωστόσο η πρόσβαση των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία του δικτύου που έχουν υποστεί βλάβες ή έχουν καταστραφεί είναι αδύνατη λόγω της φωτιάς. Επιπλέον ο Διαχειριστής διακόπτει ανά περιοχές την ηλεκτροδότηση και ύστερα από εντολή της Πυροσβεστικής, για λόγους ασφαλείας. Αρμόδια στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνουν ότι η αποτίμηση και αποκατάσταση των ζημιών θα γίνει όταν ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο και επιτραπεί η πρόσβαση στην περιοχή.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο από την Εθνική

δυστυχως χωρις σχολια… το ρευμα προς Πατρα μολις εκλεισε #prayforgreece

Δημοσιεύτηκε από Giannis Labropoulos στις Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras