ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Πεντέλη: Άγριος προπυλακισμός σε συνεργείο του ΣΚΑΙ – Στα … αν είμαστε στον αέρα

Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Αττική, καθώς βιώνουν για άλλη μία φορά την πύρινη κόλαση.
Φωτιά στην Πεντέλη: Άγριος προπυλακισμός σε συνεργείο του ΣΚΑΙ – Στα … αν είμαστε στον αέρα

Μάχη με τις φωτιές δίνει από χθες (19/7) το απόγευμα η πυροσβεστική προκειμένου να θέσει υπό έλεγχο τη Φωτιά στην Πεντέλη που κατακαίει την Αττική.

Το απόλυτο χάος με τη σφραγίδα του επιτελικού κράτους επικρατεί στην Αττική και αναμένεται να είναι εξίσου δύσκολη και η σημερινή ημέρα.

Επί ποδός βρίσκονται και οι δημοσιογράφοι που κάνουν ρεπορτάζ από τα πύρινα μέτωπα, ωστόσο εισπράττουν την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα στον αέρα του ΣΚΑΙ το πρωί, όπου κάτοικοι στην Παλλήνη προπηλάκισαν τον δημοσιογράφο ο οποίος αποχώρησε από το σημείο.

Κάποιος κάτοικος άρχισε τα… γαλλικά για να συνεχίσει «μη μου λες εμένα σουτ, όταν καίγεται η περιουσία μου δεν θα μου λες εμένα σουτ». Ο δημοσιογράφος απάντησε πως «είμαστε στον αέρα» για να λάβει σκληρή απάντηση «στα … μας και αν είμαστε στον αέρα. M… είσαι!», για να πάρουν τη… σκυτάλη και άλλοι παρευρισκόμενοι, με τον δημοσιογράφο να αποχωρεί κακήν κακώς.

Δυστυχώς μικρή μερίδα στρατευμένων δημοσιογράφων υπέρ της κυβέρνησης και της κυβερνητικής προπαγάνδας, έχουν κάνει δαχτυλοδεικτούμενους τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που είναι συνεχώς στους δρόμους και παλεύουν τόσο για την σωστή και αξιοπρεπής ενημέρωση, όσο και για το ίδιο τους το μεροκάματο…

Τα στρατευμένα ΜΜΕ προάγουν μόνο το κυβερνητικό έργο, μη ασκώντας κριτική προς την πολιτική ηγεσία σε διάφορα θέματα. Η έλλειψη πρόληψης σε τέτοιες καταστάσεις που είναι δεδομένο πως θα τις βρίσκαμε μπροστά μας βαραίνει τους υπευθύνους, χωρίς ωστόσο κανείς να προβάλει όλο το προηγούμενο διάστημα τα προβλήματα και να επιρρίψει ευθύνες.

Έτσι, οι δημοσιογράφοι που κάνουν ρεπορτάζ στον δρόμο είναι αυτοί που εισπράττουν την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου, ακόμα και αν δεν έχουν ανάμειξη σε όλη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και μας έχει οδηγήσει στην 108η θέση στην ελευθερία του Τύπου.




Φωτιά στην Πεντέλη: Το επιτελικό με την απόλυτη ανικανότητα δημιούργησε επιτελικό χάος

Η πυρκαγιά καίει τα πάντα στο διάβα της, καταστρέφοντας περιουσίες και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, που ακόμη δεν έχουμε θρηνήσει από θαύμα.

Το επιτελικό κράτος…για ακόμη μια φορά δημιούργησε με την απόλυτη ανικανότητα του επιτελικό χάος…με αποτέλεσμα η Αττική να είναι ξανά στις φλόγες.

Οι μοναδικοί πνεύμονες πρασίνου καίγονται ολοσχερώς, περιουσίες καταστρέφονται, ζώα κινδυνεύουν να απανθρακωθούν…

Η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά ως θλιβερός κομπάρσος του εαυτού της παρακολουθεί τα γεγονότα προσπαθώντας να χειριστεί επικοινωνιακά ακόμη μια καταστροφή, ελάχιστα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Πεντέλη: Άγριος προπυλακισμός σε συνεργείο του ΣΚΑΙ – Στα … αν είμαστε στον αέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.