ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Εκκενώνονται Άνω Βαρυμπόμπη, Αδάμες, Φασιδέρη, Μορτέρο

Ο οικισμός Αδάμες (βρίσκεται στην Νέα Κηφισιά, κοντά στην Εθνική οδό) εκκενώνεται από τις Αρχές!
Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Εκκενώνονται Άνω Βαρυμπόμπη, Αδάμες, Φασιδέρη, Μορτέρο

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της Βαρυμπόμπης καθώς η φωτιά απειλεί τα σπίτια τους. 

Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Την ώρα που οι κάτοικοι στη Βαρυμπόμπη αποχωρούν λόγω της φωτιάς, και οι οικισμοί Αδάμες (βρίσκεται στην Νέα Κηφισιά, κοντά στην Εθνική οδό) Μορτερό και Φασίδερη, εκκενώνονται από τις αρχές!

Οπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Αννα Ευθυμίου εκκενώθηκαν ήδη οι οικισμοί Αδάμες, Μορτερό, Φασίδερη, ενώ αυτή τη στιγμή εκκενώνεται η Ανω Βαρυμπόμπη.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 16:30 το απόγευμα δόθηκε εντολή άμεσης εκκένωσης του οικισμού Αδάμες, όπως άλλωστε και οι κατασκηνώσεις της περιοχής.

Στο μεταξύ νέο μήνυμα απέστειλε στις 16:21 η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω τους αριθμού έκτακτης ανάγκης (112) Το μήνυμα αφορά τους κατοίκους, αλλά και όσους κινούνται στην Βαρυμπόμπη και την ευρύτερη περιοχή, καθώς η φωτιά παραμένει ανεξέλεγκτη, ενώ ο αέρας που πνέει στην περιοχή είναι έντονος.

Το μήνυμα κάνει λόγο για γενική απομάκρυνση των κατοίκων της Βαρυμπόμπης και του οικισμού Αδάμες εστάλη. Το μήνυμα αναφέρει: «Αν είστε στη Βαρυμπόμπη ή στις Αδάμες εκκενώστε προς Θρακομακεδόνες για λόγους ασφαλείας».

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας για να διευκολύνουν την απομάκρυνση των κατοίκων σε ασφαλή σημεία.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Εκκενώνονται εργοστάσια της βιομηχανικής ζώνης

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες εκκένωσης των εργοστασίων που βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη της περιοχής. Σκοπός είναι να απομακρυνθούν οι εργαζόμενους με ασφάλεια, την ώρα που κάθε τόσο ακούγονται εκρήξεις από διάφορα κατευθύνσεις!

Την ίδια ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις με αγροτικά μηχανήματα, τις μάνικες στα χέρια και τα εναέρια μέσα να χτυπούν συνεχώς το μέτωπο, έχουν δημιουργήσει ένα τείχος λίγα μέτρα από την «καρδιά» της φωτιάς και ετοιμάζονται να τη χτυπήσουν μαζικά.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας το οποίο καλεί τους κατοίκους να αποχωρήσουν από Βαρυμπόμπη και Αδάμες

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη – LIVE ενημέρωση: Η πυρκαγιά μπήκε στην πόλη και καίει σπίτια! – Φεύγουν πανικόβλητοι οι κάτοικοι!

Βαρυμπόμπη: Δείτε το βίντεο με τις εκρήξεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Εκκενώνονται Άνω Βαρυμπόμπη, Αδάμες, Φασιδέρη, Μορτέρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.