ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στο αεροδρόμιο Αράξου – Συναγερμός για αποθήκη πυρομαχικών δίπλα στο σημείο

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Αράξου της Αχαΐας μετά από φωτιά που ξέσπασε δίπλα σε αποθήκη με πυρομαχικά.
Φωτιά στο αεροδρόμιο Αράξου – Συναγερμός για αποθήκη πυρομαχικών δίπλα στο σημείο

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί του Σαββάτου γύρω στις 11:00 ώρα σε αγροτική έκταση δίπλα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου.

Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής ωστόσο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο σημείο επιχειρούν 15 Πυροσβεστικά οχήματα, 38 Πυροσβέστες ενώ υπάρχει και βοήθεια από αέρος με 2 αεροσκάφη Πετζετέλ και 3 ελικόπτερα.

Η συνδρομή των εναέριων μέσων για την προσπάθεια κατάσβεσης της είναι ενδεικτική της επικινδυνότητας και της έκτασης της φωτιάς.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αχαΐας υπάρχει έντονη ανησυχία για το γεγονός ότι η φωτιά βρίσκεται μπροστά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου Αχαΐας.

Αυτό διότι δίπλα στις αγροτικές εκτάσεις και στην χαμηλή βλάστηση υπάρχουν αποθήκες γεμάτες με πυρομαχικά στις οποίες θα ήταν καταστροφικό αν έφταναν οι φλόγες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στο αεροδρόμιο Αράξου – Συναγερμός για αποθήκη πυρομαχικών δίπλα στο σημείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις