ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στο κλειστό του Πανιωνίου! (vids)

Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
Φωτιά στο κλειστό του Πανιωνίου! (vids)

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5) ξέσπασε φωτιά στο κλειστό του Πανιωνίου, που χρησιμοποιούσε μέχρι πριν από μερικούς μήνες ο σύλλογος.

Η ομάδα μπάσκετ, αλλά και άλλα τμήματα του «ιστορικού» είχαν ως έδρα το κλειστό, το οποίο έκλεισε για να γκρεμιστεί και να χτιστεί και πάλι.

Ωστόσο, σήμερα το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά στο γήπεδο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η φωτιά στο κλειστό του Πανιωνίου, ήταν μικρής έκτασης και ευτυχώς τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και άρχισαν την κατάσβεση.

Η φωτιά όπως προκύπτει, ξέσπασε σε σημείο που βρίσκονται μπάζα και απορρίμματα, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί το πώς ξέσπασε. Η κατάσβεση κράτησε αρκετή ώρα, με την Πυροσβεστική υπηρεσία να αναμένεται να κάνει έρευνα για τα αίτιά της.

Το κλειστό της Αρτάκης είναι η ιστορική έδρα του Πανιωνίου. Από τον Φεβρουάριο, όταν και αποχώρησε ο σύλλογος από το κλειστό, άρχισαν να εκτελούνται έργα κατεδάφισης. Γι’ αυτό και ο σύλλογος, με όλα τα τμήματά του, αποχώρησε και προσωρινά χρησιμοποιεί το κλειστό του Φαλήρου. Αυτό έκανε και στον δεύτερο γύρο της Basket League, όπου οι υποχρεώσεις του έχουν πια ολοκληρωθεί.

Πρέπει θεωρείται δεδομένο ότι στο Φάληρο θα ξεκινήσει και την επόμενη χρονιά, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο το αν θα προλάβει να επιστρέψει στη φυσική του έδρα. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα προχωρήσουν τα έργα στην φυσική τους έδρα.

Δείτε βίντεο από την φωτιά, από τα panionianea:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στο κλειστό του Πανιωνίου! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.