ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στο Πέραμα: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο – Ερευνούν το ενδεχόμενο εμπρησμού (vids)

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η μάχη που έδωσαν όλο το βράδυ οι πυροσβέστες στο Πέραμα μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική πλέον δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο με τους πυροσβέστες που παραμένουν στην περιοχή να σβήνουν τα τελευταία «καντηλάκια» που καίνε διάσπαρτα. Αν και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε...
Φωτιά στο Πέραμα: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο – Ερευνούν το ενδεχόμενο εμπρησμού (vids)

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η μάχη που έδωσαν όλο το βράδυ οι πυροσβέστες στο Πέραμα μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική πλέον δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο με τους πυροσβέστες που παραμένουν στην περιοχή να σβήνουν τα τελευταία «καντηλάκια» που καίνε διάσπαρτα.

Αν και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κοντά σε σπίτια, τελικά δεν απειλήθηκε καμία κατοικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Πέραμα

Όπως έχει γίνει γνωστό, η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Ικαριώτικα στο όρος Αιγάλεω ενώ υπήρξαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Κάτοικος της περιοχής που μίλησε στο protothema.gr, είπε ότι κοντά στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά γινόταν γάμος και ρίψη βεγγαλικών.

Στο πλαίσιο αυτό με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστική στην περιοχή μετέβη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στο Πέραμα: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο – Ερευνούν το ενδεχόμενο εμπρησμού (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.