ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στο Πέραμα: Συνελήφθη 20χρονος για εμπρησμό από αμέλεια

Ένας 20χρονος συνελήφθη, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Ικαριώτικα, στο Πέραμα Αττικής, προχώρησαν υπάλληλοι του ανακριτικού γραφείου Πειραιά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.  Η πυρκαγιά στη συγκεκριμένη δασική έκταση που εκδηλώθηκε αργά χθες το απόγευμα στο τέρμα της οδού Κολοκοτρώνη στο Πέραμα Αττικής κοντά σε οικισμό, επεκτάθηκε γρήγορα λόγω του δυνατού...
Φωτιά στο Πέραμα: Συνελήφθη 20χρονος για εμπρησμό από αμέλεια

Ένας 20χρονος συνελήφθη, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην περιοχή Ικαριώτικα, στο Πέραμα Αττικής, προχώρησαν υπάλληλοι του ανακριτικού γραφείου Πειραιά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Η πυρκαγιά στη συγκεκριμένη δασική έκταση που εκδηλώθηκε αργά χθες το απόγευμα στο τέρμα της οδού Κολοκοτρώνη στο Πέραμα Αττικής κοντά σε οικισμό, επεκτάθηκε γρήγορα λόγω του δυνατού ανέμου που έπνεε στην περιοχή αλλά και λόγω της περιορισμένης πρόσβασης στο σημείο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία κατάφερε να την οριοθετήσει χωρίς να υπάρχει κάποιο ενεργό μέτωπο ενώ στο σημείο εξακολουθούν να βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 45 πυροσβέστες, 14 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Για τη σύλληψη του 20χρονου  ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στο Πέραμα: Συνελήφθη 20χρονος για εμπρησμό από αμέλεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.