ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στο Σούλι: «Τον πο@στ@ που βγήκε» – Η στιγμή που αστυνομικοί απομακρύνουν πολίτες από τα σπίτια τους (vid)

Φωτιά στο Σούλι: Στις φλόγες τυλίχτηκαν κάποιες περιοχές στην Αχαΐα και συγκεκριμένα Σούλι, Ελικίστρα και Εγκυκάδα
Φωτιά στο Σούλι: «Τον πο@στ@ που βγήκε» – Η στιγμή που αστυνομικοί απομακρύνουν πολίτες από τα σπίτια τους (vid)

Φωτιά στο Σούλι: Στις φλόγες τυλίχτηκαν κάποιες περιοχές στην Αχαΐα και συγκεκριμένα Σούλι, Ελικίστρα και Εγκυκάδα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν τη δική τους μάχη.

Κάποια στιγμή από από τη φωτιά στο Σούλι, που απειλούσε και κατοικημένες περιοχές, ζητήθηκε σε διάφορους πολίτες να εκκενώσουν τα σπίτια τους.

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε το best, μπορεί κανείς να δει κάποιες αντιδράσεις από τους πολίτες. Φόβος, αγωνία, ένταση και φανερός εκνευρισμός ήταν ορισμένα από τα συναισθήματα που φαίνονται στο βίντεο.

Τη στιγμή που οι αστυνομικοί ζητούν από τους πολίτες να φύγουν από τα σπίτια τους, οι αντιδράσεις είναι πολλές. Κάποια στιγμή ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο μία κυρία η οποία φωνάζει για τον π@στ@ που βγήκε, τον π@στ@ που βγήκε».

 

Διαβάστε επίσης: 

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Πέμπτη (29/7)

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο MEGA κι επίσημα

ZZ Top: Αυτές ήταν οι μεγάλες τους επιτυχίες, πέθανε ο μπασίστας τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στο Σούλι: «Τον πο@στ@ που βγήκε» – Η στιγμή που αστυνομικοί απομακρύνουν πολίτες από τα σπίτια τους (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.