ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στον Ν. Βουτζά – Σε συναγερμό η Πυροσβεστική (pics)

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης 10/9 στον Ν. Βουτζά και συγκεκριμένα πάνω από το σημείο που βρίσκεται το Λύρειο Ίδρυμα. Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έφυγαν από τη Νέα Μάκρη και προσπαθούν να ελέγξουν τη φωτιά, προκειμένου να μην ξεφύγει. Ακόμα, βρίσκονται στο σημείο και τέσσερα οχήματα της...
Φωτιά στον Ν. Βουτζά – Σε συναγερμό η Πυροσβεστική (pics)

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης 10/9 στον Ν. Βουτζά και συγκεκριμένα πάνω από το σημείο που βρίσκεται το Λύρειο Ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έφυγαν από τη Νέα Μάκρη και προσπαθούν να ελέγξουν τη φωτιά, προκειμένου να μην ξεφύγει.

Ακόμα, βρίσκονται στο σημείο και τέσσερα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας, ενώ γενικά στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητροπολίτης Αιτωλίας για κορονοϊό: «Δεν αφήνει ο Θεός, μέσα στο Ναό να μολυνθείς»

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, βρίσκονται κοντά στο Λύρειο Ίδρυμα και εφόσον κριθεί απαραίτητο θα αρχίσει η εκκένωση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στην επιφάνεια το irafina, η φωτιά έχει κατεύθυνση προς τη Ραφήνα, ενώ στη… μάχη έχουν μπει πλέον και τα εναέρια μέσα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Μόρια: «Ήταν σκόπιμη η πυρκαγιά»

Φωτιά σε Κερατέα – Ανάβυσσο: Ολονύχτια η μάχη με τις φλόγες (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στον Ν. Βουτζά – Σε συναγερμό η Πυροσβεστική (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.