ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στον Θεολόγο: Για εμπρησμό μιλάει ο Δήμαρχος

Η φωτιά στον Θεολόγο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον Δήμαρχο, Θανάση Ζεκεντέ να μιλάει ανοιχτά για εμπρησμό! Ο Δήμαρχος είπε για τη φωτιά στον Θεολόγο: «Η σημερινή φωτιά είναι εμπρησμός. Θα κρατήσει μέρες γιατί πρόκειται για ένα σημείο με πυκνό πευκοδάσος και δυστυχώς οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν επαρκούν αφού είναι διασπαρμένες σε πολλές...
Φωτιά στον Θεολόγο: Για εμπρησμό μιλάει ο Δήμαρχος

Η φωτιά στον Θεολόγο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον Δήμαρχο, Θανάση Ζεκεντέ να μιλάει ανοιχτά για εμπρησμό!

Ο Δήμαρχος είπε για τη φωτιά στον Θεολόγο: «Η σημερινή φωτιά είναι εμπρησμός. Θα κρατήσει μέρες γιατί πρόκειται για ένα σημείο με πυκνό πευκοδάσος και δυστυχώς οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν επαρκούν αφού είναι διασπαρμένες σε πολλές περιοχές.

Προτεραιότητα μας είναι πλέον οι ανθρώπινες ζωές» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Ζεκεντές καλώντας και τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Είναι μια δύσκολη πυρκαγιά» επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάτζας σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως γίνεται έλεγχος σπίτι – σπίτι ώστε δεν έχει παραμείνει στο σπίτι του κάποιος ηλικιωμένος που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο αίτημα για εκκένωση του οικισμού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Νεκρός από ανακοπή στο εργοστάσιο του ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στον Θεολόγο: Για εμπρησμό μιλάει ο Δήμαρχος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.