ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά τώρα: Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και όχι μόνο!

Πολύ μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν και σήμερα οι πολίτες, αφού ο κίνδυνος για φωτιά είναι πολύ υψηλός.
Φωτιά τώρα: Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και όχι μόνο!

Και σήμερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για φωτιά είναι πολύ μεγάλος.

Συγκεκριμένα, βρισκόμαστε σε κατηγορία κινδύνου 3, τόσο στην Αττική αλλά και σε ακόμα 6 περιοχές, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.

Οι άλλες περιοχές εκτός Αττικής είναι τα Κύθηρα, η Κορινθία, περιοχές της Λακωνίας, τα Δωδεκάνησα, τα Χανιά και το Ρέθυμνο.

Έτσι θα πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη προσοχή και οι πολίτες να προσέχουν κάθε κίνηση τους, που μπορεί να προκαλέσει φωτιά και να έχει τρομακτικά αποτελέσματα.

Φωτιά τώρα: Δείτε τον χάρτη που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία:

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.