ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά τώρα στη Σταμάτα Αττικής: Εκτός ελέγχου η κατάσταση (φωτογραφίες)

Σε οριακό σημείο η κατάσταση με τη Φωτιά στη Σταμάτα Αττικής. Τι δήλωσε ο δήμαρχος Διονύσου.
Φωτιά τώρα στη Σταμάτα Αττικής: Εκτός ελέγχου η κατάσταση (φωτογραφίες)

Φωτιά τώρα στη Σταμάτα Αττικής: Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης η κατάσταση με τη φωτιά που καίει από το πρωί είναι δύσκολη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, έχει εκκενωθεί ο οικισμός «Γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς Διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. «Δυστυχώς φυσάει τόσο πολύ. Είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση. Η φορά του ανέμου είναι προς τον Διόνυσο».

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το 112 εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Σταμάτας και της Ροδόπολης Αττικής.

Ειδικότερα, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε μήνυμα μέσω του 112, καλώντας τους πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Το μήνυμα αναφέρει τα εξής: «Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή Σταμάτας και Ροδόπολης Αττικής παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Οδηγίες αυτοπροστασίας ΕΔΩ»

Διαβάστε επίσης:

Πήρε εκδίκηση και πρόκριση ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ελληνοτουρκικά: Προκλητικός ο Μπαχτσελί: Η Κύπρος ήταν, είναι και θα είναι Τουρκική

Προκαταρκτική εξέταση στην Αλόννησο για την δολοφονία του «Κωστή» με ψαροντούφεκο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά τώρα στη Σταμάτα Αττικής: Εκτός ελέγχου η κατάσταση (φωτογραφίες)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.