ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στον Μαραθώνα – Επιχειρούν 18 άνδρες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Δευτέρας (31/8) σε οικοπεδικό χώρο στον Μαραθώνα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει ξερά χόρτα και ελιές. Στο σημείο επιχειρούν 18 άνδρες με 9 οχήματα. Λίγο νωρίτερα το Πυροσβεστικό Σώμα ενημέρωσε για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας. Αναλυτικά:...
Φωτιά στον Μαραθώνα – Επιχειρούν 18 άνδρες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Δευτέρας (31/8) σε οικοπεδικό χώρο στον Μαραθώνα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει ξερά χόρτα και ελιές.

Στο σημείο επιχειρούν 18 άνδρες με 9 οχήματα.

Λίγο νωρίτερα το Πυροσβεστικό Σώμα ενημέρωσε για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.

Αναλυτικά:

Από Ω/19:00/30-08-2020 έως Ω/19:00/31-08-2020, εκδηλώθηκαν 50 δασικές πυρκαγιές και συνολικά επιχείρησαν 505 πυροσβέστες με 11 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 186 οχήματα, οκτώ (8) Α/Φ και τρία (3) Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μηχανήματα έργου.

Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στον Μαραθώνα – Επιχειρούν 18 άνδρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.