ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη- Καλλιάνος: Δραματική προειδοποίηση – Ελέγξτε τη φωτιά έρχονται άνεμοι 8 μποφόρ

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προειδοποίησε για ισχυρούς ανέμους αύριο στην Αττική, που θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε: «Εύχομαι οι νέες εστίες (αναζωπυρώσεις;) στη Βαρυμπόμπη και στην ευρύτερη περιοχή να τεθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα έστω και σε μερικό έλεγχο, διότι,...
Φωτιά Βαρυμπόμπη- Καλλιάνος: Δραματική προειδοποίηση – Ελέγξτε τη φωτιά έρχονται άνεμοι 8 μποφόρ

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προειδοποίησε για ισχυρούς ανέμους αύριο στην Αττική, που θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε: «Εύχομαι οι νέες εστίες (αναζωπυρώσεις;) στη Βαρυμπόμπη και στην ευρύτερη περιοχή να τεθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα έστω και σε μερικό έλεγχο, διότι, βλέποντας τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αύριο θα είναι μια δύσκολη μέρα για την Αττική με βορειοδυτικούς ανέμους που οι ριπές τους μετά το μεσημέρι θα αγγίζουν τα 6-7 και πολύ τοπικά ίσως και τα 8 μποφόρ».

Και το σχετικό ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Τα ύποπτα ευρήματα της ομάδας ΔΙΑΣ – Βλέπουν εμπρησμό

Φωτια τώρα: Κρανίου τόπος η Ηλεία – Εικόνες που σοκάρουν

Αποκλειστικό – Τζόλης: Τινάζει την μπάνκα η Νόριτς – Προσφέρει 12 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη- Καλλιάνος: Δραματική προειδοποίηση – Ελέγξτε τη φωτιά έρχονται άνεμοι 8 μποφόρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.