ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Κίνδυνος διακοπής ρεύματος στην Αττική! Πιθανά τα μπλακ-άουτ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Μεγάλες συνέπειες προκαλεί η πυρκαγιά που μαίνεται εδώ και μερικές ώρες στην Βαρυμπόμπη, έχοντας κατακάψει δασική έκταση, αλλά και σπίτια.
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Κίνδυνος διακοπής ρεύματος στην Αττική! Πιθανά τα μπλακ-άουτ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Μεγάλες συνέπειες προκαλεί η πυρκαγιά που μαίνεται εδώ και μερικές ώρες στην Βαρυμπόμπη, έχοντας κατακάψει δασική έκταση, αλλά και σπίτια.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Σύμφωνα με ανθρώπους της ΔΕΗ είναι πιθανό η φωτιά να προξενήσει πρόβλημα ηλεκτροδότησης στην Αττική!

Οι ζημιές που έχει προξενήσει η πυρκαγιά σε πυλώνες και άλλες εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, δεν αποκλείεται να επιφέρουν διακοπές ρεύματος και στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Είναι πιθανό δηλαδή τις επόμενες ώρες να σημειωθούν μπλακ-άουτ σε διάφορες περιοχής, χωρίς να μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή ποιες μπορεί να είναι αυτές οι περιοχές.

Άλλωστε τόσο στη Βαρυμπόμπη όσο και στους οικισμούς, Αδάμες, Φασιδέρη και Μορτέρο που εκκενώνονται, σημειώθηκαν ήδη διακοπές ρεύματος.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη – LIVE ενημέρωση: Η πυρκαγιά μπήκε στην πόλη και καίει σπίτια! – Φεύγουν πανικόβλητοι οι κάτοικοι!

Βαρυμπόμπη: Δείτε το βίντεο με τις εκρήξεις

Βαρυμπόμπη: Πανικόβλητοι οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη: Κίνδυνος διακοπής ρεύματος στην Αττική! Πιθανά τα μπλακ-άουτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.