ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Δεν έχουμε ξαναδεί αυτό το πράγμα – Εχει συνέχεια νέα μέτωπα, λένε οι Γάλλοι πυροσβέστες

Δεν έχουμε ξαναδεί αυτό το πράγμα, τόνισαν σε γαλλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι Γάλλοι πυροσβέστες που έχουν έρθει προς βοήθεια.
Φωτιές: Δεν έχουμε ξαναδεί αυτό το πράγμα – Εχει συνέχεια νέα μέτωπα, λένε οι Γάλλοι πυροσβέστες

Φωτιές: Δεν έχουμε ξαναδεί αυτό το πράγμα, τόνισαν σε γαλλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι Γάλλοι πυροσβέστες που έχουν έρθει προς βοήθεια της Ελλάδας και επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, αν και η Ελλάδα έχει μορφολογία εδάφους γνωστή σε αυτούς, αφού την συναντάνε και στη Νότια Γαλλία, στην Ελλάδα «έχει συνέχεια νέα μέτωπα».

Οι 82 Γάλλοι πυροσβέστες κάνουν λόγο για «ασυνήθιστες φωτιές στην Αθήνα».

Ο επικεφαλης των Γάλλων πυροσβεστών, αντισυνταγματάρχης Ντιντιέ Ταλμπότ ανέφερε πως αν και το έδαφος της Ελλάδας μοιάζει με της Κορσικής δεν έχουν συναντήσει ξανά τόσα πολλά μέτωπα την ίδια ώρα, στην ίδια περιοχή.

Την ίδια ώρα όπως έγινε γνωστό και η Γερμανία αποφάσισε να στείλει 216 άτομα προσωπικό και 44 οχήματα στην Ελλάδα.

Η πυροσβεστική δύναμη από την Γερμανία θα χρειαστεί 3-4 μέρες για να φτάσει οδικώς στην Ελλάδα, ανέφερε η γερμανική Πολιτική Προστασία.

Νωρίτερα, θα έρθουν στην Ελλάδα Γερμανοί αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής για να φωτογραφίσουν τις περιοχές των πύρινων μετώπων και να κατευθύνουν τις ενέργειες πυρόσβεσης.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Στέλνει πυροσβέστες και η Γερμανία – Θα φτάσουν σε τέσσερις μέρες

Παρέμβαση εισαγγελέα για την δικηγόρο που προσευχόταν να καεί η Εκάλη και το Καστρί

Φωτιά Ιστιαία: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (vid)

Φωτιές: Δεν έχουμε ξαναδεί αυτό το πράγμα – Εχει συνέχεια νέα μέτωπα, λένε οι Γάλλοι πυροσβέστες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Δεν έχουμε ξαναδεί αυτό το πράγμα – Εχει συνέχεια νέα μέτωπα, λένε οι Γάλλοι πυροσβέστες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.