ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Δημοσιογράφος του Open άφησε το μικρόφωνο και έπιασε τη μάνικα να σβήσει τη φωτιά

Μία δημοσιογράφος του OPEN που κάλυπτε τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, άφησε το μικρόφωνο και έπιασε τη μάνικα.
Φωτιές: Δημοσιογράφος του Open άφησε το μικρόφωνο και έπιασε τη μάνικα να σβήσει τη φωτιά

Φωτιές: Μία δημοσιογράφος του OPEN που κάλυπτε τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, άφησε το μικρόφωνο και έπιασε τη μάνικα.

Ο λόγος για τη Γεωργία Γαραντζιώτη, η οποία βρισκόταν στο Καπανδρίτι γι’ αυτό το πολύ δύσκολο ρεπορτάζ ανάμεσα σε φλόγες και καπνούς.

«Η Georgia Garantzioti είναι μια νέα πολύ δυναμική συνάδελφος Opennews Eidiseis με όλο το μέλλον μπροστά της. Εχουμε πολλά μεγάλα νέα ταλέντα στο κανάλι.

Από τις πολιτικές συνεντεύξεις με προσωπικότητες στο εξωτερικό που κάνει καθημερινά και στηρίζει ρεπορτάζ των ανταποκριτών μέχρι τις φωτιές και τις καταστροφές. Βέβαια υπάρχει το αιώνιο δημοσιογραφικό δίλλημα. Εμείς καλύπτουμε δεν συμμετέχουμε.

Όπως η Γεωργία όμως και εγώ όταν βρέθηκα στην ίδια θέση συμμετείχα. Είναι δύσκολο να μείνεις αμέτοχος», έγραψε στα social media ο Παντελής Βαλασόπουλος, ανταποκριτής του καναλιού στη Γερμανία.

Όπως είναι φυσικό, πολλοί χρήστες του Τwitter συνεχάρησαν τη δημοσιογράφο γι’ αυτήν της την κίνηση.

Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαρίνα Δεμερτζιάν είχε στην αγκαλιά της ένα γατάκι την ώρα που έδινε ρεπορτάζ.

Δείτε τη Γεωργία Γαραντζιώτη και με τις δύο ιδιότητες:

Φωτιά OPEN

 

Διαβάστε ακόμη:

Φωτιές: Έπεσε πυροσβεστικό αεροσκάφος PZL στη Ζάκυνθο – Σώος ο πιλότος

Φωτιά Εύβοια: Έβαλαν φωτιά στον Ταξιάρχη – Ήταν εμπρησμός, λένε

Εθνική πόλο: Οι Ολυμπιονίκες δίνουν το μισό πριμ Μαρινάκη στους πυρόπληκτους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Δημοσιογράφος του Open άφησε το μικρόφωνο και έπιασε τη μάνικα να σβήσει τη φωτιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.